«Διεξαγωγή 11ης Ενημερωτικής Συνάντησης για την Πύλη Διαμεσολάβησης»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / «Διεξαγωγή 11ης Ενημερωτικής Συνάντησης για την Πύλη Διαμεσολάβησης»
Παρ, 01 Δεκ. 2017 12:25
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει την διεξαγωγή της ενδέκατης ενημερωτικής συνάντησης για την Πύλη Διαμεσολάβησης την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:30-20:00, στο «Συμβουλευτικό Κέντρο» που βρίσκεται στην «Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας» επί της οδού Αγίου Ανδρέου 7, 1040, Λευκωσία.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης συνάντησης η διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, κυρία Ηρώ Μιχαήλ θα παρέχει δωρεάν πληροφορίες για το θεσμό της διαμεσολάβησης και τον τρόπο που αυτός εφαρμόζεται στις διαφορές των πολιτών κατανοώντας το τρόπο λειτουργίας του θεσμού στη πράξη αλλά και τα πλεονεκτήματα που αυτός παρέχει στους πολίτες για την επίλυση των διαφορών τους.

Ο Δήμος Λευκωσίας, μέσω του Πολυδύναμου Κέντρου του, στηρίζει έμπρακτα το θεσμό της διαμεσολάβησης και πρωτοπορεί με τη δημιουργία της Πρώτης Πύλης Διαμεσολάβησης. Η συγκεκριμένη ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιείται κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Με αυτό τον τρόπο δίδεται η ευκαιρία στους Δημότες μας, κατόπιν συνεννοήσεως με την ομάδα και τη στήριξη των συνεργαζόμενων Διαμεσολαβητών του Δήμου μας, να χρησιμοποιούν αρχικά για την ενημέρωση τους σχετικά με τη λειτουργία του θεσμού και εν συνεχεία, εάν και εφόσον το επιθυμούν, για τη διεξαγωγή διαμεσολαβήσεων, σύμφωνα με τον «περί Ορισμένων Θεμάτων Διαμεσολάβησης σε Αστικές Διαφορές Νόμο του 2012» (Ν. 159(Ι)/2012νόμο 159 (1) / 2012 «Διαμεσολάβηση σε εμπορικές και αστικές υποθέσεις».

Η παροχή πληροφοριών διαμεσολάβησης είναι δωρεάν και αποτελεί μία προσφορά κοινωνικού έργου του Δήμου Λευκωσίας προς του Δημότες. Θα λειτουργήσει πιλοτικά μέχρι τέλους του έτους 2017 με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών και τη διάδοση της διαμεσολάβησης στη κοινωνία ως εναλλακτικό τρόπο επίλυσης των διαφορών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy
Τηλ.: 22797860/870