Εκστρατεία συλλογής ειδών ατομικής υγιεινής για τα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Εκστρατεία συλλογής ειδών ατομικής υγιεινής για τα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου
Τρι, 12 Δεκ. 2017 10:55
Εκστρατεία συλλογής ειδών ατομικής υγιεινής για τα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης και προσφοράς, συγκεντρώνει είδη ατομικής υγιεινής για τους αιτητές διεθνούς προστασίας που φιλοξενούνται στην Κοφίνου.

Χρειάζονται ενισχύσεις κυρίως σε προϊόντα όπως: αφρόλουτρα, σαμπουάν, κρεμοσάπουνα, χαρτικά (ρολά υγείας, χαρτομάντηλα), υγρά μαντηλάκια, σερβιέττες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κλπ.

Ευπρόσδεκτα επίσης είναι καινούργια εσώρουχα και κάλτσες (αντρικά, γυναικεία και παιδικά).

Κάνουμε έκκληση στο κοινό να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να συνεισφέρει όπως μπορεί, για να προσφέρουμε όλοι μαζί λίγη ανακούφιση και χαρά στα παιδιά και τις οικογένειες των αιτούντων άσυλο.

Τα προϊόντα θα συλλέγονται στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, οδός Λεωφ. Νικηφόρου Φωκά 40 (πλησίον πύλης Αμμοχώστου) από τις 12/12/17 – 19/12/17, 8:00-15:00 καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου.

Για πληροφορίες καλείτε στο 22797850 ή στο 96481387.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας