Τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» παρακολούθησαν την τελική πρόβα της Χριστουγεννιάτικης γ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων Λευκωσίας» παρακολούθησαν την τελική πρόβα της Χριστουγεννιάτικης γ
Πεμ, 14 Δεκ. 2017 14:40
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα μέλη του προγράμματος «Κέντρο Ηλικιωμένων» του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, προσκλήθηκαν από την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αντρέα, κυρία Θεοδώρα Μουσιούττα, για να παρακολουθήσουν την τελική πρόβα της Χριστουγεννιάτικης εορτής των μαθητών του σχολείου. 

Τα μέλη του προγράμματος, με μεγάλη χαρά δέχτηκαν την πρόσκληση και μεταβήκαν στο σχολείο για να παρακολουθήσουν την γιορτή. Στο τέλος της γιορτής ευχαρίστησαν τα παιδιά αλλά και τις δασκάλες τους, για την όμορφη γιορτή. Ακόμη τους ανέφεραν ότι μέσα από την γιορτή τους, τους έκαναν να αισθανθούν τον ερχομό  των Χριστουγέννων.

Η Διευθύντρια του Σχολείου και τα παιδιά ευχαρίστησαν τα μέλη του προγράμματος για την τιμή που τους έκαναν και τους ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, προσφέροντας τους χριστουγεννιάτικη κάρτα που έφτιαξαν με αγάπη.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας