Ο Άη Βασίλης επισκέφτηκε τα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας μαζί με τους βοηθούς

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2017 / Ο Άη Βασίλης επισκέφτηκε τα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας μαζί με τους βοηθούς
Πεμ, 28 Δεκ. 2017 11:20
Ο Άη Βασίλης επισκέφτηκε τα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και μοίρασε δώρα και ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά των προγραμμάτων «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας-Ουράνιο Τόξο» και «Προγράμματα Ένταξης από Τοπικές Αρχές» την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017.

Τον Άη Βασίλη στήριξαν στο έργο του η πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας του Δήμου και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Πολυδύναμου ΔΚΛ, κυρία Κάτια Απέγητου,  οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΔΚΛ, κυρία Μπέττυ Κουσουλίδου και κύριος Οδυσσέας Ελληνόπουλος καθώς και ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κύπρο Γερμανικού Πολιτισμικού Συνδέσμου: κύριος Λουκής Ανδρέου, κύριος Δημήτρης Παντελή, κυρία Έλλη Μιχαήλ και κυρία Ντάρια Νέστωρος.

Ο Κύπρο Γερμανικός Πολιτισμικός Σύνδεσμος επέδωσε επιταγή ύψους €400 για κάλυψη του κόστους των δώρων για τα παιδιά του «Πολυπολιτισμικού Κέντρου Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας-Ουράνιο Τόξο». Τα δώρα για τα παιδιά του «Προγράμματος Ένταξης από Τοπικές Αρχές» καλύφθηκαν από το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.

Η κυρία Κάτια Απέγητου ευχαρίστησε τον Κύπρο Γερμανικό Πολιτισμικό Σύνδεσμο για την προσφορά και τη στήριξη του προς το ΠΔΚΛ. Ευχαρίστησε επίσης τον κύριο Νίκο Σταθόπουλο, Σύμβουλο Ευρωπαϊκών Θεμάτων, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αναλαμβάνει εθελοντικά το ρόλο του Άη Βασίλη.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας