«Γεύμα Αγάπης» για τα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2018 / «Γεύμα Αγάπης» για τα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Παρ, 05 Ιαν. 2018 14:01
Ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας κύριος Κώστας Μαυρίδης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Προνοίας κα. Κάτια Απέγητου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τίμησαν με την παρουσία τους το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο «Γεύμα Αγάπης» που προσφέρεται στα άτομα τρίτης ηλικίας του Ιδρύματος. 
 
Μέσα σε εορταστικό κλίμα τα μέλη του Δ.Σ., το προσωπικό και τα άτομα τρίτης ηλικίας,  τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και διασκέδασαν όλοι παρέα.
Το γεύμα ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας και την προσφορά δώρων προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας.
 
Η πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας ευχήθηκε σε όλους Καλό Νέο έτος, γεμάτο υγεία και χαρά. Επίσης ευχαρίστησε το προσωπικό του Ιδρύματος, για την αφοσίωση και προσφορά του, ως προς την επίτευξη του σκοπού του Ιδρύματος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε στο χορηγό του γεύματος, τη «Universal Life Insurance Public co Ltd» για την διαχρονική στήριξη.
 
Η υπεύθυνη του Ιδρύματος, με την σειρά της ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους που τίμησαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους. Ευχαριστίες επίσης απεύθυνε στη λειτουργό και το προσωπικό του προγράμματος, για την επιτυχή διοργάνωση και τη γενικότερη προσφορά τους.
 
Τα μέλη του προγράμματος για ακόμη μια αφορά άδραξαν την ευκαιρία, ώστε να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους, τόσο στο προσωπικό όσο και διοίκηση του Ιδρύματος για την αναγκαιότητα της λειτουργίας του προγράμματος.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας