Επίσκεψη κυρίας Άντρης Αναστασιάδη στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2018 / Επίσκεψη κυρίας Άντρης Αναστασιάδη στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Πεμ, 11 Ιαν. 2018 13:35
Η πρώτη κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη, συνοδευόμενη από την κυρία Μαρία Νεοφύτου και τα μέλη της γυναικείας οργάνωσης του Δημοκρατικού Συναγερμού ΓΟΔΗΣΥ, επισκέφτηκε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018.

Τις κυρίες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας κα Κάτια Απέγητου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Λουκαΐδου, Άριστος Δράκος, Χρύσανθος Φάκας και τα μέλη του Κέντρου Ηλικιωμένων. 

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τις κυρίες, τις ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι μεσούσης της χειρότερης οικονομικής κρίσης, το Πολυδύναμο του Δήμου Λευκωσίας, κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει σε ευάλωτες ομάδες αλλά και να τις διπλασιάσει, διπλασιάζοντας τον προϋπολογισμό του.

Η κα Απέγητου στη συνέχεια ανέφερε ότι το Πολυδύναμο φροντίζει άτομα της τρίτης ηλικίας, παιδιά και ευάλωτους δημότες ενώ αποτελεί καλή πρακτική σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες και δράσεις σε μετανάστες, φροντίζοντάς να τους εντάξει στην κυπριακή κοινωνία.

Η κα Αναστάσιαδη ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή και συνεχάρη τον Δήμαρχο, τα μέλη του Συμβουλίου καθώς και το προσωπικό του Πολυδύναμου για το εξαίρετο έργο που επιτελούν. Στη συνέχεια συνομίλησε με τα άτομα της τρίτης ηλικίας και τους πρόσφερε βασιλόπιττα και κεραστικά.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας