Οι κυρίες Φωτεινή και Γιώτα Παπαδοπούλου έκοψαν την βασιλόπιτα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2018 / Οι κυρίες Φωτεινή και Γιώτα Παπαδοπούλου έκοψαν την βασιλόπιτα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσ
Παρ, 19 Ιαν. 2018 09:40
Η κα. Φωτεινή Παπαδοπούλου και η κα. Γιώτα Παπαδοπούλου επισκέφθηκαν το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και τα μέλη του «Κέντρου Ηλικιωμένων» την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018.

Τις κυρίες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Μαυρίδης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας κα Κάτια Απέγητου, τα νυν και πρώην μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και Δ.Σ. του Πολυδύναμου κα Θεοδώρα Κναή, κος Κυριάκος Τσιμίλλης, κα Σούλα Κολακίδου, κα Μαρία Θρασυβούλου και κος Κώστας Ηρακλέους. 

Η κα Απέγητου καλωσόρισε τις κυρίες, τις ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους και αναφέρθηκε στις ποικίλες δράσεις και υπηρεσίες που προσφέρει το Πολυδύναμο Κέντρο προς τις ευάλωτες ομάδες δημότων. Δεν παρέλειψε, επίσης, να ευχαριστήσει την κα Παπαδοπούλου για τη διαχρονική οικονομική στήριξη που λαμβάνει το Πολυδύναμο από το ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, η οποία αποτελεί σημαντική οικονομική ανάσα για το ίδρυμα.

Η κα Φωτεινή Παπαδοπούλου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή και συνεχάρη το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό για το εξαίρετο έργο το οποίο όπως ανέφερε θα εξακολουθεί να στηρίζει το ίδρυμα Λεβέντη.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, κλήρωση με δώρα για τους παρευρισκόμενους και συνοδεία μουσικής και χορού.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας