Challenge Day #beactive at Work στον Δήμο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2019 / Challenge Day #beactive at Work στον Δήμο Λευκωσίας
Τετ, 25 Σεπ. 2019 12:50
Ο Δήμος Λευκωσίας συμμετείχε στη δράση Challenge Day #beactive at Work που έλαβε χώρα την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019.  Η δράση πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση γυμναστή του προγράμματος «Αθλητισμός για Όλους», ο οποίος παρουσίασε σύντομο πρόγραμμα γυμναστικής και ασκήσεων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στόχος της εν λόγω δράσης είναι η αντιμετώπιση τόσο της σωματικής καταπόνησης που προκαλεί η καθιστική εργασία και η πολύωρη χρήση του υπολογιστή καθώς και του εργασιακού άγχους, με τη βοήθεια απλών ασκήσεων, που μπορούν να εκτελεστούν στον χώρο εργασίας και χωρίς να είναι αναγκαία η αθλητική ενδυμασία.

Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, και η διοργάνωση αποτελεί πρωτοβουλία και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Χορηγοί επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού είναι τα κανάλια ΡΙΚ, SIGMA, Cytavision, Alpha Κύπρου και Omega και υποστηρικτές επικοινωνίας ο Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ Λτδ και οι ιστοσελίδες ενημέρωσης Πολίτης, SuperΣπορFm, Protathlima.com, ThemaSports, Sportive και Activecy.com.

Διοργανωτής:                                                  Συνδιοργανωτής: 
Demos.JPG