Ανακοίνωση σχετικά με τεχνική βλάβη στο Κολυμβητήριο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2019 / Ανακοίνωση σχετικά με τεχνική βλάβη στο Κολυμβητήριο Λευκωσίας
Παρ, 01 Νοε. 2019 12:25
Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 16.30 σημειώθηκε έκτακτο περιστατικό σοβαρής βλάβης στο μηχανοστάσιο του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Λευκωσίας η οποία επηρέασε την λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών.

Χάρη στην άμεση αντίδραση και ενέργειες του Δήμου, του ΚΟΑ και της εταιρείας συντήρησης αποφεύχθηκε μεγαλύτερη ζημιά ή/και ολοκληρωτική καταστροφή στο μηχανοστάσιο.

Την κατάσταση και το μέγεθος της ζημιάς έχουν κληθεί να αξιολογήσουν ειδικοί εμπειρογνώμονες για να διαπιστωθεί εάν και πώς αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Ο Δήμος Λευκωσίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΚΟΑ, αναγνωρίζοντας ότι οι συγκεκριμένες δεξαμενές είναι οι μόνες Ολυμπιακών διαστάσεων στην Λευκωσία που εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό αθλητών Ναυτικών Ομίλων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Λευκωσίας είναι εξαιρετικά πεπαλαιωμένες και μόλις πρόσφατα έχουν εγκριθεί κονδύλια για την πλήρη αναβάθμιση του. Συγκεκριμένα σε συνεργασία με τον ΚΟΑ προωθείται η διαδικασία προκήρυξης διαγωνισμού για την Α’ Φάση του έργου που αφορά την ετοιμασία προκαταρτικής τεχνοοικονομικής μελέτης.