Δήμος Λευκωσίας - Ο Δήμος Λευκωσίας προχωρεί στην επιδιόρθωση της βλάβης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Ο Δήμος Λευκωσίας προχωρεί στην επιδιόρθωση της βλάβης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2019) / Ο Δήμος Λευκωσίας προχωρεί στην επιδιόρθωση της βλάβης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου
Τρι, 05 Νοε. 2019 15:45
Αναφορικά με τη βλάβη που παρουσιάστηκε στο Κολυμβητήριο Λευκωσίας στις 30 Οκτωβρίου, ο Δήμος Λευκωσίας έχει προβεί σε αξιολόγηση της ζημιάς και εκτίμησε ότι το κόστος επιδιόρθωσης της ανέρχεται σε περίπου €12.000 πλέον ΦΠΑ. Ο χρόνος επιδιόρθωσης υπολογίζεται σε δέκα μέρες.

Εκτός απροόπτου και νοουμένου ότι δεν προκύψουν νέες βλάβες, είτε κατά τη διάρκεια της επιδιόρθωσης είτε με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα χρειαστούν ακόμα κάποιες μέρες για την πλήρωση της κολυμβητικής δεξαμενής με νερό.

Ο ΚΟΑ και ο Δήμος Λευκωσίας αναγνωρίζοντας ότι οι συγκεκριμένες δεξαμενές είναι οι μόνες Ολυμπιακών διαστάσεων στην Λευκωσία που εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό αθλητών Ναυτικών Ομίλων, προσπαθούν τα τελευταία χρόνια, παρά την πεπαλαιωμένη υποδομή, να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του.

Ο Δήμος καλείται να αντιμετωπίσει όλο και συχνότερα απρόοπτες και σοβαρές βλάβες, οι οποίες εκτός από το πολύ ψηλό κόστος επιδιόρθωσης τους, επηρεάζουν την ομαλή ροή του προγράμματος των Ναυτικών Ομίλων και των αθλητών τους.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι και άμεσα επηρεαζόμενοι φορείς πρέπει να λειτουργήσουν σε πνεύμα συλλογικότητας και συνεργασίας, με μοναδικό σκοπό τη ριζική ανανέωση των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις ανάγκες των επόμενων ετών.

Με την ευκαιρία, με ικανοποίηση χαιρετίζουμε τις διαβεβαιώσεις του ΚΟΑ ότι θα φροντίσει να έχει στη διάθεσή του τις αναγκαίες πιστώσεις, ώστε να προχωρήσει άμεσα η διεκπεραίωση της ριζικής και ολοκληρωμένης αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.