1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2019 / 1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work
Τετ, 20 Νοε. 2019 09:50
Το Κυπριακό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και η πλατφόρμα HelpRefugeesWork σας προσκαλούν στην 1η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας στις 4 Δεκεμβρίου 2019, από τις 9π.μ. έως τις 5μ.μ.

Η Έκθεση απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να επωφεληθούν από τα ταλέντα και την ποικιλία των επαγγελματικών δεξιοτήτων που φέρουν τα άτομα με προσφυγικό υπόβαθρο στην Κύπρο.

Συμμετέχοντας σε αυτήν την πρωτότυπη εκδήλωση, οι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικό αριθμό υποψηφίων και να εντοπίσουν τους ιδανικούς για τις ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, θα μπορέσουν να παρέχουν ευκαιρίες σε ανθρώπους που προσπαθούν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το Refugees@Work στην ιστοσελίδα  ιστοσελίδα  https://cyrefugeecouncil.org/refugeeswork-career-fair-2019/, καθώς και στο σύνδεσμο για δήλωση συμμετοχής http://bit.ly/2O17K55

Λόγω περιορισμένου χώρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Έκθεση Καριέρας Refugees@Work τελεί υπό την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ύπατης Αρμοστείας των Η.Ε για τους Πρόσφυγες (UNHCR) στην Κύπρο και του Δήμου Λευκωσίας.

Η συμμετοχή στην Έκθεση είναι εντελώς δωρεάν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κο Σταύρο Σταύρου, με τους ακόλουθους τρόπους:
Τηλ. 22205959 / Kιν. 97767329 (WhatsApp/Viber) / Email: info@helprefugeeswork.org