Παράδοση Χριστουγεννιάτικου Πακέτου Αγάπης σε άπορους μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2019 / Παράδοση Χριστουγεννιάτικου Πακέτου Αγάπης σε άπορους μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λευκωσίας
Πεμ, 05 Δεκ. 2019 13:40
Από τον Δήμο Λευκωσίας και τις Υπεραγορές Αθηαινίτη
           
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρέδωσαν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019  στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της νέας Υπεραγοράς Αθηαινίτης στο Nicosia Mall, 558 χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης, σε άπορους μαθητές Δημοτικών Σχολείων της δημαρχούμενης περιοχής. Τα πακέτα παραδόθηκαν στους Διευθυντές των σχολείων σε ειδική τελετή.

Στόχος των πακέτων είναι η κάλυψη των αναγκών των 558 παιδιών και των οικογενειών τους σε τρόφιμα και ψυχαγωγία για την περίοδο των Χριστουγέννων. 

Συγκεκριμένα, το πακέτο αγάπης περιλαμβάνει δωροεπιταγές συνολικής αξίας €22,320 από τις Υπεραγορές «Αθηαινίτης» για προμήθεια τροφίμων και άλλων προϊόντων για το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, οι οποίες είναι αποτέλεσμα χορηγίας εξ ημισείας του Δήμου Λευκωσίας και των Υπεραγορών. Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη στο τμήμα τροφίμων των Υπεραγορών «Αθηαινίτης». Επιπλέον, τα παιδιά και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τη παιδική παράσταση «Και τώρα, τι;»  (Θέατρο Μασκαρίνι) που θα πραγματοποιηθεί στις 15/12/2019 και ώρα 16:00 στο Οίκημα της ΠΕΟ, η οποία είναι μια προσφορά της Κλαδικής Καλλιτεχνών θεάτρου της ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ.  
   
Ο Δήμαρχος με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των Υπεραγορών «Αθηαινίτης» για τα 5 χρόνια συνεργασίας που συμπληρώνονται φέτος για τη συγκεκριμένη δράση, υπογραμμίζοντας ότι σε περιόδους δύσκολων οικονομικών συνθηκών για τις επιχειρήσεις και τον κόσμο γενικότερα, οι Υπεραγορές «Αθηαινίτης» στάθηκαν για σειρά ετών αρωγός σε μεγάλο αριθμό οικογενειών του Δήμου Λευκωσίας που είχαν ανάγκη για στήριξη. Επίσης, αναφέρθηκε στην κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει την επιχείρηση αλλά και για την αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου και των Υπεραγορών.

Παράλληλα, ευχαρίστησε την Κλαδική Καλλιτεχνών της ΠΕΟ που προσφέρει ένα απόγευμα ποιοτικής ψυχαγωγίας πλαισιωμένο με θέατρο, μουσική, θέαμα και εκπλήξεις για όλα τα παιδιά. Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες του Δήμου αναφέροντας ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί την απόδειξη ότι εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον, ευαισθητοποίηση και ανθρωπιά, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες.