Επίσκεψη του Πρόεδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2019 / Επίσκεψη του Πρόεδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Δευ, 30 Δεκ. 2019 13:25
Ο Πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, κύριος Μαρίνος Σιζόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη της Σοσιαλιστικής Γυναικείας Κίνησης, επισκέφτηκε τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και πρόσφερε πρωινό στα άτομα τρίτης ηλικίας. 

Τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ υποδέχτηκε η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας κα Μπέττυ Κουσουλίδου, η Υπεύθυνη του Ιδρύματος κα Ρούλα Γεωργοπούλου και τα μέλη του προγράμματος Κέντρο Ηλικιωμένων.

Ο κύριος Σιζόπουλος συνομίλησε με τα άτομα της τρίτης ηλικίας και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς αυτούς, για την προσφορά τους στην κοινωνία. Επίσης συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ, καθώς και το προσωπικό του Πολυδύναμου, για το εξαίρετο έργο που επιτελούν και ευχήθηκε Καλό Νέο Έτος.

Η κυρία Κουσουλίδου και το προσωπικό του Ιδρύματος, ευχαρίστησαν θερμά τον κύριο Σιζόπουλο, για την ευγενική κίνηση. Μετά την ολοκλήρωση του πρωινού, ακολούθησε κοπή της βασιλόπιττας. 

Τα μέλη του προγράμματος ευχαρίστησαν τον κύριο Σιζόπουλο, για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του για τα άτομα τρίτης ηλικίας και του ευχήθηκαν Καλό Νέο Έτος 2020.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας