«Γεύμα Αγάπης» για τα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / «Γεύμα Αγάπης» για τα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Πεμ, 09 Ιαν. 2020 14:15
Το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο «Γεύμα Αγάπης» που προσφέρεται στα άτομα τρίτης ηλικίας του Ιδρύματος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 στην παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων Ελένη Λουκαΐδου, Τούλα Άνιφτου, Κάτια Αγρότου και Άριστο Δράκο. 

Η κυρία Λουκαΐδου ευχήθηκε σε όλους Καλό Νέο έτος, γεμάτο υγεία και χαρά.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε στους χορηγούς για τα δώρα, τις χορηγίες και την παρουσία τους, CoffeeBrands Λατσιών, Γνώρα Communication Consultants και Deloitte. Επίσης, ευχαρίστησε το προσωπικό του Ιδρύματος, για την πολύτιμη αφοσίωση και προσφορά του, ως προς την επίτευξη του σκοπού του Ιδρύματος.

Η υπεύθυνη του Ιδρύματος, με την σειρά της, ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς και τους παρευρισκόμενους που τίμησαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα τα μέλη του Δ.Σ., το προσωπικό και τα άτομα τρίτης ηλικίας,  τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και διασκέδασαν όλοι παρέα. Το γεύμα ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας.

Τα μέλη του προγράμματος για ακόμη μια αφορά άδραξαν την ευκαιρία, ώστε να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους, τόσο στο προσωπικό όσο και στη διοίκηση του Ιδρύματος για την αναγκαιότητα της λειτουργίας του προγράμματος.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας