Ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει την εκδήλωση του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας για την Τ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει την εκδήλωση του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας για την Τ
Τρι, 18 Φεβ. 2020 11:10
Ο Δήμος Λευκωσίας, στηρίζοντας την εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας για την Τσικνοπέμπτη στις 20 Φεβρουαρίου 2020, ενημερώνει το κοινό ότι οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης και τα παρκόμετρα στην Εντός των Τειχών πόλη θα είναι δωρεάν για στάθμευση.

Συγκεκριμένα, οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης Κωστάντζα, Νταβίλα, Τρίπολι, Σόλωνος, Λήδρας – Αριάδνης, Φανερωμένης και Πενταδακτύλου, καθώς και τα παρκόμετρα στην Εντός των Τειχών θα είναι δωρεάν την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2020.  

Καλούνται οι πολίτες που θα επωφεληθούν του μέτρου αυτού, όπως μη καταλαμβάνουν τις θέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σταθμεύουν με τέτοιο τρόπο ώστε να επωφεληθούν όσο το δυνατό περισσότεροι δημότες και επισκέπτες.

Τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας μπορούν εύκολα και άνετα να μεταφέρουν τους επισκέπτες στο κέντρο της Λευκωσίας και στην εντός των τειχών πόλη. Δωρεάν στάθμευση στο Παλιό ΓΣΠ, στην αφετηρία των μλΛ.