Δήμος Λευκωσίας - Ασφαλτόστρωση οδών στη Λευκωσία

Ασφαλτόστρωση οδών στη Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2020) / Ασφαλτόστρωση οδών στη Λευκωσία
Παρ, 06 Μαρ. 2020 09:20
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί  το κοινό ότι από τις 12 μέχρι τις 16 Μαρτίου 2020 θα εκτελούνται τοπικές επιδιορθώσεις οδοστρωμάτων στους πιο κάτω δρόμους από τις 5.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Συγκεκριμένα:
Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς Βουφαβέντου (τμήμα), Πομπηίας και Κίμωνος στην ενορία Καϊμακλίου.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς Γρανικού (τμήμα) και Ουζουνιάν στην ενορία Αγίου Ανδρέα.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς Φλωρίνης, Μυκηνών, Φώτη Πίττα, Στέφανου Κουμανούδη και Κυπράνορος στην ενορία Τρυπιώτη. 

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Αγίου Αντωνίου στις ενορίες Τρυπιώτη, Αγίου Σάββα και Αγίου Αντωνίου.

Και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς Αξιοθέας, Χρυσαλινιώτισσας και Οθέλλου στις ενορίες Τακτ Ελ Καλέ, Χρυσαλινιώτισσας και Αγίου Κασιανού.

Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να αποφεύγει να σταθμεύει τα αυτοκίνητά του στους πιο πάνω δρόμους καθώς και να ακολουθεί τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.