Ασφαλτόστρωση οδών στη Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Ασφαλτόστρωση οδών στη Λευκωσία
Πεμ, 12 Μαρ. 2020 12:35
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι λόγω της αυριανής πρόβλεψης του καιρού οι τοπικές επιδιορθώσεις στις οδούς Γρανικού (τμήμα) και Ουζουνιάν στην ενορία Αγίου Ανδρέα θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 αντί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020. Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 5.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Οι υπόλοιπες εργασίες θα εκτελούνται κανονικά:  

Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς Φλωρίνης, Μυκηνών, Φώτη Πίττα, Στέφανου Κουμανούδη και Κυπράνορος στην ενορία Τρυπιώτη. 

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Αγίου Αντωνίου στις ενορίες Τρυπιώτη, Αγίου Σάββα και Αγίου Αντωνίου.

Και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς Αξιοθέας, Χρυσαλινιώτισσας και Οθέλλου στις ενορίες Τακτ Ελ Καλέ, Χρυσαλινιώτισσας και Αγίου Κασιανού.

Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να αποφεύγει να σταθμεύει τα αυτοκίνητά του στους πιο πάνω δρόμους καθώς και να ακολουθεί τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.