Δήμος Λευκωσίας - Τρόποι επικοινωνίας των πολιτών με τον Δήμο Λευκωσίας για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Τρόποι επικοινωνίας των πολιτών με τον Δήμο Λευκωσίας για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2020) / Τρόποι επικοινωνίας των πολιτών με τον Δήμο Λευκωσίας για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού
Παρ, 13 Μαρ. 2020 11:10
Αναθεωρημένη ανακοίνωση

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι:

Αναστέλλονται:
1. Οι πολιτικοί γάμοι μέχρι τις 22 Mαρτίου 2020.
2. Η παραλαβή και πληρωμή αιτήσεων (πολεοδομικών και οικοδομικών) και η εξυπηρέτηση κοινού μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.
3. Η παραλαβή / έκδοση αιτήσεων για εξασφάλιση άδειας πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και του Υγειονομικού Πιστοποιητικού και η εξυπηρέτηση κοινού μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.
4. Η παραλαβή / έκδοση άδειας καπνού και η άδεια σκύλου μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.
5. Η παραλαβή ενστάσεων για τα Τέλη Σκυβάλων, Επαγγελματικής Άδειας και Δικαιωμάτων για Διατήρηση / Χρήση Επαγγελματικού Υποστατικού. Οι ενστάσεις μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά municipality@nicosiamunicipality.org.cy ή στο φαξ 22752311.

Ανοικτό θα παραμείνει το Ταμείο του Δήμου Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 8:00π.μ. μέχρι τις 14:30. Προτρέπονται όμως οι πληρωμές να γίνονται ηλεκτρονικά στο https://www.nicosiamunicipality.org.cy/

Ο Δήμος παρακαλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις επισκέψεις στα γραφεία και τους χώρους του Δήμου Λευκωσίας και να γίνονται μόνο για απαραίτητους λόγους.

Παράλληλα, παραμένουν σε ισχύ τα ακόλουθα μέτρα:
1. Περιορίζονται οι συναντήσεις με εξωτερικούς συνεργάτες μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.
2. Τα προγράμματα του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και του Ανοικτού Σχολείου έχουν αναβληθεί μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.
3. Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020.
4. Το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη [NiMAC], το Ίδρυμα Κώστα και Ρίτας Σεβέρη (CVAR) και το Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.
5. Οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και σε όλα τα πολιτιστικά κέντρα του Δήμου Λευκωσίας, έχουν αναβληθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.
6. Ο Περίπατος στο Καϊμακλί που διοργανώνεται κάθε Δευτέρα από το Υφυπουργείο Τουρισμού και τον Δήμο Λευκωσίας αναβάλλεται. Θα πραγματοποιείται μόνο ο Περίπατος στην Εντός των Τειχών πόλη κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 22797000, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη 22797007, και να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosia.org.cy και το https://www.facebook.com/NicosiaMunicipality/. Επιστολές και αιτήματα μπορεί να αποστέλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση municipality@nicosiamunicipality.org.cy