Συνεχίζεται η δράση ζωγραφικής του Δήμου Λευκωσίας για παιδιά και έφηβους 4 - 18 ετών με θέμα «Λευκω

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Συνεχίζεται η δράση ζωγραφικής του Δήμου Λευκωσίας για παιδιά και έφηβους 4 - 18 ετών με θέμα «Λευκω
Τρι, 28 Απρ. 2020 09:00
Παράταση υποβολής έργων ζωγραφικής μέχρι 30 Ιουνίου 2020

Συνεχίζεται η δράση ζωγραφικής του Δήμου Λευκωσίας «Λευκωσία 2030» και καλεί τους μικρούς του φίλους να εκφράσουν την δική τους εικόνα για το πώς θέλουν τη Λευκωσία το έτος 2030, σε σχέση με τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης 2030 (Sustainable Development Goals 2030) των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Δήμος Λευκωσίας προσκαλεί παιδιά και εφήβους ηλικίας 4-18 ετών (κατηγορίες: παιδιά προσχολικής ηλικίας, όλων των τάξεων του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου) να εμπνευστούν από ένα ή και περισσότερους, από τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης (SDG’s) των Ηνωμένων Εθνών για το 2030. Για πληροφορίες όσον αφορά τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2030, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://go-goals.org/el/, να ενημερωθείτε διαδραστικά και να παίξετε το παιχνίδι έχουμε στόχους, από το οποίο θα μπορέσετε να ενημερωθείτε και να κατανοήσετε τους στόχους για μια βιώσιμη ανάπτυξη για την επόμενη δεκαετία.

ΟΛΑ τα έργα θα φιλοξενηθούν σε έκθεση / δράση, η οποία θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Τα έργα θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή σύμφωνα με τις κατηγορίες σχολικής φοίτησης και θα δοθούν σχετικά βραβεία σε ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες.

Διάλεξε τα χρώματα και τα υλικά που σου αρέσουν και ζωγράφισε όπως εσύ βλέπεις ή όπως θα ονειρευόσουν να δεις την πόλη σου το 2030. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός!

Περιμένουμε το έργο σου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

Τα βήματα για να συμμετέχεις, είναι:
1.Το σχέδιο μπορεί να είναι μεγέθους από Α3-Α4 χαρτί
2. Ζωγράφισε πώς θα ήθελες τη πόλη σου ή τι θα κάνεις για την πόλη σου μέχρι το 2030, σύμφωνα με ένα ή περισσότερους από τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης
3. Στείλε μας το έργο σου ταχυδρομικώς

Τα έργα πρέπει να σταλούν ή να παραδοθούν στη διεύθυνση:
Δήμος Λευκωσίας - Πολιτιστική Υπηρεσία
Επτανήσου 11, 1016 Λευκωσία, Τ.Θ. 21015, 1500 Λευκωσία

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, η οποία θα ανακοινωθεί αργότερα. Όλοι όσοι θα λάβουν μέρος θα πάρουν τιμητικό δίπλωμα.

Επιπλέον πληροφορίες
- Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαρκαδόροι ή/και ξυλομπογίες ή/και ακουαρέλλες ή και οποιοδήποτε άλλο υλικό
- Οι νικητές από κάθε κατηγορία θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή του Δήμου
- Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει συγκεκριμένα έργα
- Τα έργα μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε άλλες εφαρμογές για τις ανάγκες του Δήμου ή και των χορηγών
- Γονείς και εκπαιδευτικοί αφήστε τα παιδιά να εκφραστούν με τον δικό τους τρόπο, χωρίς δικές σας παρεμβάσεις
- Οι ατομικές ή και ομαδικές συμμετοχές θα πρέπει να συνοδεύονται από τα στοιχεία του ατόμου στο πίσω μέρος, ονοματεπώνυμο, σχολείο, τάξη και τηλέφωνο και email  κηδεμόνα, / γονιού (προαιρετικό)
- Κάθε παιδί μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό μόνο με ένα έργο.

Μοιράσου το!