Το Royal Hall μαγειρεύει για τις γιαγιάδες και παππούδες του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Το Royal Hall μαγειρεύει για τις γιαγιάδες και παππούδες του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Δευ, 04 Μαϊ. 2020 09:40
Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς!

Το Royal Hall θέλοντας να συνδράμει στις ποικίλες προσπάθειες του Πολυδύναμου Λευκωσίας για προσφορά  βοήθειας και ανακούφισης στις πιο ευάλωτες ομάδες δημοτών, οι οποίοι λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες, προσφέρει δύο γεύματα την εβδομάδα στα μέλη των προγραμμάτων «Κέντρο Ηλικιωμένων» και «Κατ’ Οίκον Φροντίδα».

Το γεύμα θα μαγειρεύεται και θα συσκευάζεται στο Royal Hall και θα διανέμεται κατ’ οίκον στις γιαγιάδες και παππούδες του Πολυδύναμου Λευκωσίας, από το προσωπικό του Δήμου και του Πολυδύναμου.

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του Royal Hall για την ευγενική προσφορά και πρωτοβουλία, η οποία θα προσφέρει εκτός από βοήθεια, μεγάλη χαρά στα μέλη μας, τα οποία είναι περιορισμένα στο σπίτι και αδημονούν να επιστρέψουν στον οικείο χώρο του Πολυδύναμου.

Σημειώνεται ότι για την δράση θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής, όπως έχουν οριστεί από τους αρμόδιους φορείς του κράτους.

Μαζί σπάζουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού! #μένουμεσπίτι.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας