Καλοκαιρινά Προγράμματα Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Καλοκαιρινά Προγράμματα Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Παρ, 12 Ιουν. 2020 11:10
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει ότι προχωρεί στη λειτουργία Καλοκαιρινών Προγραμμάτων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών, με βάση το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο, από τις 29 Ιουνίου μέχρι και την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Καλοκαιρινά Προγράμματα θα λειτουργήσουν στα Δημοτικά Σχολεία Αγίου Ανδρέα, Αγίων Ομολογητών και Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου, καθώς και το «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» στο κυρίως κτίριο του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Επίσης, πρόθεση είναι όπως λειτουργήσει το Ειδικό Καλοκαιρινό Σχολείο, από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 31 Ιουλίου για τα άτομα που φοιτούν στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τη φετινή χρονιά οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα δοθεί προτεραιότητα σε οικογένειες με ειδικά κριτήρια, κυρίως των παιδιών που φοιτούν στα εν λόγω σχολεία. 

Με την ευκαιρία, ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, αρχίζει ξανά τη λειτουργία του το πρόγραμμα «Κατ’ Οίκον Φροντίδας Βρεφών και Νηπίων»

Περαιτέρω πληροφορίες για τη λειτουργία των προγραμμάτων θα βρείτε στην  ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας: http://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/mutlicultural/

Τα καλοκαιρινά προγράμματα θα λειτουργήσουν με τη στήριξη του Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, του Υπ. Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Υπ. Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, του ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη, των Σχολικών Εφορειών Λευκωσίας και Αγλαντζιάς, καθώς και των Συνδέσμων και Διευθύνσεων των Σχολείων.