Ανάπλαση του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου - Στασικράτους - Ευαγόρου - Φάση Β’

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Ανάπλαση του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου - Στασικράτους - Ευαγόρου - Φάση Β’
Δευ, 13 Ιουλ. 2020 17:15
Άρχισαν σήμερα οι εργασίες ανάπλασης της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’. Όπως έχουμε ανακοινώσει εδώ και αρκετές μέρες, έχει κλείσει για τα τροχοφόρα οχήματα η πρόσβαση στη Λεωφόρο από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι τη συμβολή με τις οδούς Αφροδίτης - Στασάνδρου (κτήριο 360).

Κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών, η τροχαία κίνηση στη συμβολή της Λεωφόρου με Αφροδίτης και Στασάνδρου λειτούργησε ικανοποιητικά. Παρατηρήθηκε κάποια καθυστέρηση της κυκλοφορίας στην οδό Κρήτης και στα Φώτα Γαβριηλίδη. Καταβάλλονται προσπάθειες για καλύτερη διαχείρισή της με στόχο τον περιορισμό της ταλαιπωρίας του κοινού.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Μακαρίου μόνο για διαμπερή κίνηση, να επιλέξουν άλλες διαδρομές για τις μετακινήσεις τους.

Όσοι συμπολίτες μας έχουν τη Μακαρίου ως προορισμό και θέλουν να επισκεφτούν καταστήματα ή και γραφεία της περιοχής, μπορούν να συνεχίσουν να το πράττουν. Όλοι οι χώροι στάθμευσης γύρω από τη Μακαρίου παραμένουν σε λειτουργία και προσβάσιμοι στο κοινό.

Μέλη του προσωπικού του Δήμου Λευκωσίας σε συνεργασία με την Τροχαίας Λευκωσίας βρίσκονται σε διάφορα κομβικά σημεία της περιοχής για να βοηθήσουν στη διαχείριση και ρύθμιση του κυκλοφοριακού. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Τροχαία Λευκωσίας και το προσωπικό της που ήταν σε κεντρικά σημεία της πόλης και βοήθησαν στη διαχείριση της κυκλοφορίας. Επίσης ευχαριστούμε το προσωπικό του Τμήματος Δημοσιών Έργων για τη συμβολή του στη ρύθμιση των φώτων τροχαίας στην περιοχή.