«Νύχτες Καλοκαιριού 2020» (1)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / «Νύχτες Καλοκαιριού 2020» (1)
Δευ, 27 Ιουλ. 2020 11:15
Τετάρτη 29 Ιουλίου: «Τα Τραγούδια της Μεγάλης Οθόνης»
Παρασκευή 31 Ιουλίου: «Fusion Between Two Worlds»


Η πρώτη εκδήλωση για τις «Νύχτες Καλοκαιριού 2020 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 στο προαύλιο του Δημοτικού Μεγάρου στην Πλατεία Ελευθερίας με την μουσική βραδιά «Τα τραγούδια της Μεγάλης Οθόνης». Ο κινηματογράφος και η μουσική σκηνή δίνουν ραντεβού σε μια παράσταση εμπνευσμένη από τις αθάνατες, διαχρονικές μελωδίες και τραγούδια της μεγάλης οθόνης. Ερμηνεύουν Κούλης Θεοδώρου και Μαρία Θεοδότου.

Το Kyprothen Trio παρουσιάζει την Παρασκευή 31 Ιουλίου στην Πλατεία Φανερωμένης την πρόσφατη μουσική παράσταση τους καθώς και fusion music, jazz με επιρροές από κυπριακά και ελληνικά τραγούδια. Το σχήμα αποτελείται από τρεις Κύπριους μουσικούς οι οποίοι σπουδάζουν jazz μουσική στο Μάστριχ της Ολλανδίας. Τρία Κυπριόπουλα σε μια ξένη χώρα με αγάπη προς τον τόπο τους και τη μουσική, δημιούργησαν μια μπάντα η οποία έχει σκοπό να μοιράσει την μουσική τους στον έξω κόσμο με τα κομμάτια τους, επηρεασμένα από την κυπριακή παράδοση.

Ώρα έναρξης: 8:30μμ.
Είσοδος ελεύθερη.
Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του COVID-19 και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ισχύουν οι πιο κάτω κανονισμοί:

1. Στις εκδηλώσεις μπορούν να παρευρεθούν μόνο όσοι προκρατήσουν θέσεις και εξασφαλίσουν τηλεφωνικώς ΚΩΔΙΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ, τον οποίο πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν στην είσοδο, στον υπεύθυνο της εκδήλωσης κατά την προσέλευση τους στον χώρο το αργότερο μέχρι τις 20:15. Τηλέφωνο 22797201 (9:00 - 14:00).
2. Η δήλωση ονόματος και αριθμός τηλεφώνου είναι υποχρεωτική στον χώρο της εκδήλωσης για σκοπούς ιχνηλάτησης, εάν χρειαστεί.
3. Οι θεατές πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις όπως ορίζονται στα μέτρα προφύλαξης και προτρέπονται να χρησιμοποιούν μάσκα στις μετακινήσεις τους αλλά δεν υποχρεούνται να τη φοράνε ενώ είναι καθήμενοι. Να αποφεύγονται επίσης οι άσκοπες μετακινήσεις στο χώρο των εκδηλώσεων εκτός και εάν είναι απαραίτητες.
4. Νοείται ότι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα υγιεινής όπως έχουν εξαγγελθεί από το κράτος.
5. Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται βάσει των σημερινών συνθηκών, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν στην πορεία και επομένως αντίστοιχη θα είναι και η αλλαγή πλεύσης σε ό,τι σχεδιάζεται από το Δήμο σε σχέση με την οργάνωση των Καλλιτεχνικών δράσεων.