«Νύχτες Καλοκαιριού 2020»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / «Νύχτες Καλοκαιριού 2020»
Παρ, 31 Ιουλ. 2020 10:45
Δευτέρα 3 Αυγούστου: «Μουσική παράσταση «Παν●Σελήνη»
Τετάρτη 5 Αυγούστου: «Μουσική βραδιά με έντεχνο Ελληνικό ρεπερτόριο»


Tη Δευτέρα 3 Αυγούστου το βράδυ με πανσέληνο ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει την μουσική παράσταση «Παν●Σελήνη» μύθοι, θρύλοι, τραγούδια στο Δημοτικό Κήπο. Μια μουσική παράσταση με τραγούδια και κείμενα που αφορούν το φεγγάρι και την πανσέληνο που θα είναι η βραδιά της. Η Έλενα Χατζηαυξέντη θα ξετυλίξει με θεατρικό τρόπο τη σχέση μας με τη σελήνη, τη δύναμή της και πως μας επηρεάζει.  Με την υπέροχη φωνή της θα μας οδηγήσει σε μια πλούσια εμπειρία και ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων. Μαζί της ο Γιάννης Κουτής στο ούτι και κιθάρα και ο Ανδρέας Παπαπέτρου, πιάνο και ακορντεόν.   Special guest ο αστροφυσικός Γιώργος Νικολάου.  Μια ευγενική χορηγία του 1010 Αστεροσκοπείο. 

Με μουσική βραδιά από έντεχνη μουσική την Τετάρτη 5 Αυγούστου, για πρώτη χρονιά στον περίβολο της Εκκλησίας Αγίων Ομολογητών. Τα δίδυμα αδέλφια Παναγιώτης και Ανδρέας Καραμαλλάκης μαζί με τον ταλαντούχο στο βιολί Φοίβο Σταύρου, μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη από ελληνική δισκογραφία και τις δικές τους διασκευές σε έντεχνο ρεπερτόριο.

Ώρα έναρξης: 8:30μμ.
Είσοδος ελεύθερη.

Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του COVID-19 και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ισχύουν οι πιο κάτω κανονισμοί:

1. Στις εκδηλώσεις μπορούν να παρευρεθούν μόνο όσοι προκρατήσουν θέσεις και εξασφαλίσουν τηλεφωνικώς ΚΩΔΙΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ, τον οποίο πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν στην είσοδο, στον υπεύθυνο της εκδήλωσης κατά την προσέλευση τους στον χώρο το αργότερο μέχρι τις 20:15. Τηλέφωνο 22797201 (9:00 - 14:00).
2. Η δήλωση ονόματος και αριθμός τηλεφώνου είναι υποχρεωτική στον χώρο της εκδήλωσης για σκοπούς ιχνηλάτησης, εάν χρειαστεί.
3. Οι θεατές πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις όπως ορίζονται στα μέτρα προφύλαξης και προτρέπονται να χρησιμοποιούν μάσκα στις μετακινήσεις τους αλλά δεν υποχρεούνται να τη φοράνε ενώ είναι καθήμενοι. Να αποφεύγονται επίσης οι άσκοπες μετακινήσεις στο χώρο των εκδηλώσεων εκτός και εάν είναι απαραίτητες.
4. Νοείται ότι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα υγιεινής όπως έχουν εξαγγελθεί από το κράτος.
5. Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται βάσει των σημερινών συνθηκών, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν στην πορεία και επομένως αντίστοιχη θα είναι και η αλλαγή πλεύσης σε ό,τι σχεδιάζεται από το Δήμο σε σχέση με την οργάνωση των Καλλιτεχνικών δράσεων.