Παραλαβή χειροποίητων επαναχρησιμοποιούμενων προστατευτικών μασκών που ετοιμάστηκαν από τα παιδιά το

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Παραλαβή χειροποίητων επαναχρησιμοποιούμενων προστατευτικών μασκών που ετοιμάστηκαν από τα παιδιά το
Δευ, 10 Αυγ. 2020 13:35
Με την στήριξη της UNHCR και του Τμήματος Εργοθεραπείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου
 
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας παρέλαβε την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 από την κυρία Μαρίνα Γεωργιάδου, υπεύθυνη πρακτικής άσκησης σπουδαστών του Τμήματος Εργοθεραπείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, 300 χειροποίητες, επαναχρησιμοποιούμενες προστατευτικές μάσκες.
 
Οι υφασμάτινες μάσκες ετοιμάστηκαν από τα παιδιά του κέντρου ασυνόδευτων ανηλίκων του Hope for Children, που εδρεύει στην Λάρνακα, με την στήριξη της UNHCR, προμηθεύοντας με υλικά και εξοπλισμό τα παιδιά.
 
Την όλη εποπτεία και υλοποίηση της δράσης είχαν σπουδαστές/-στριες του Τμήματος Εργοθεραπείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης και της προσπάθειας τους για ενεργοποίηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων των παιδιών της στέγης σε μια δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως κοινωνία λόγω της πανδημίας.
 
Οι μάσκες θα διατεθούν στα παιδιά των παιδικών λεσχών του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας καθώς και στους συνεργάτες του οργανισμού.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας