Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα το Ψηφιακό Μάρκετινγκ
Τετ, 02 Σεπ. 2020 13:05
  • Στρατηγική συνεργασία Πολυδύναμου Κέντρου Δήμου Λευκωσίας, CIM, Tράπεζας Κύπρου, Cablenet, KPMG και Social Space Academy
Η μείωση του αποκλεισμού μέσω της απασχόλησης αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Λευκωσίας ο οποίος, μέσω του Πολυδύναμου Κέντρου, εφαρμόζει σειρά από δράσεις οι οποίες στηρίζουν το τοπικό επιχειρείν, δημιουργώντας ταυτόχρονα ευκαιρίες ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις.

Το Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας και το CIM ενισχύουν την πολυετή συνεργασία τους και για φέτος - με την πολύτιμη στήριξη των στρατηγικών τους εταίρων - Τράπεζας Κύπρου, Cablenet, KPMG και Social Space Academy – διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα το Digital Marketing.

Η διεξαγωγή του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος ανακοινώθηκε σε Δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, στο Δήμο Λευκωσίας.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ευχαρίστησε το CIM και τους εταίρους για την προσφορά τους, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, καθώς και για τη διαχρονική συνεργασία τους με το Πολυδύναμο Κέντρο.

Τονίζοντας ότι ο Δήμος Λευκωσίας έχει προωθήσει στοχευμένες πρωτοβουλίες, δράσεις και προγράμματα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας ο κ. Γιωρκάτζης αναφέρθηκε ενδεικτικά στη λειτουργία του Κέντρου Αριστείας στην Έρευνα και την Καινοτομία (RISE), στη δημιουργία Συνοικίας Δημιουργικών Επιχειρήσεων στην καρδιά της Λευκωσίας καθώς και στην προώθηση της λειτουργίας του Solidarity Network Nicosia In Action και του Κέντρου Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Ενίσχυση της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικής Δράσης (ΚΕΕΑΕΔ) ευάλωτων ομάδων τα οποία, μεταξύ άλλων, θα προσφέρουν υπηρεσίες κατάρτισης, υποστήριξης, πληροφόρησης και εκπαίδευσης για την προώθηση της απασχόλησης.

Μνεία έκανε ο Δήμαρχος Λευκωσίας και στο Κυβερνητικό Σχέδιο Χορηγιών για την Ενίσχυση της Επιχειρηματικής Δραστηριότητας, ύψους 700,000 ευρώ,  το οποίο στοχεύει στη προσέλκυση επιχειρήσεων σε επιλεγμένες περιοχές που γειτνιάζουν με την πράσινη γραμμή.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του CIM, κ. Γιάγκος Χατζηγιάννης αναφέρθηκε ενδελεχώς στο προσφερόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως παρέχει τις απαιτούμενες δεξιότητες και γνώσεις ώστε οι συμμετέχοντες/-ουσες να είναι σε θέση να εφαρμόσουν αποτελεσματικές στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ και κοινωνικών δικτύων με απώτερο στόχο την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε, μετά το πέρας του προγράμματος οι συμμετέχοντες / -ουσες θα είναι σε θέση να:
  • Αναπτύξουν έξυπνες πρακτικές και στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ και κοινωνικών δικτύων με έμφαση στο Facebook και το Instagram για την αποτελεσματικότερη προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών online.
  • Καταστρώσουν ένα αποτελεσματικό πλάνο digital marketing
  • Δημιουργήσουν και βελτιστοποιήσουν εταιρικές σελίδες στο Facebook
  • Αναλύσουν τεχνολογίες και καλές πρακτικές Email Marketing
  • Κατανοήσουν και αναλύσουν τις διάφορες μορφές ψηφιακής διαφήμισης
  • Δημιουργήσουν ψηφιακή διαφήμιση τύπου boost στο Facebook
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες και ώρες
* Παρασκευή 25/9 - Λήξη προθεσμίας αιτήσεων
* Δευτέρα 28/9 - Επιβεβαίωση συμμετοχής
* Τετάρτη 14/10 ( 9π.μ. - 3μ.μ. ) & Πέμπτη 15/10 (9π.μ. - 1μ.μ. ) - Διοργάνωση σεμιναρίου
* Τετάρτη 21/10 (10π.μ. - 1μ.μ) - Διοργάνωση παρουσιάσεων για διαγωνισμό

Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίου
Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας Νικηφόρου Φωκά 40, 1016 (πλησίον Πύλης Αμμοχώστου)

Βραβεία
- 1ος νικητής: Μία (1) πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα Digital Marketing Professional Diploma (DMPD), αξίας €1,500, προσφορά της SocialSpace Academy
- 2ος νικητής: 50% υποτροφία για οποιοδήποτε πρόγραμμα, προσφορά του CIM - 6 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, προσφορά της Cablenet
- 3ος Νικητής:  25% υποτροφία για οποιοδήποτε πρόγραμμα, προσφορά του CIM - 3 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, προσφορά της Cablenet

Δικαίωμα συμμετοχής
Ενήλικα άτομα
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα

https://www.youtube.com/watch?v=VRZC2R1jeds - Μέρος της δημοσιογραφικής διάσκεψης επισυνάπτεται στο βίντεο

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Δημοσιογραφική Διάσκεψη: Διοργάνωση Σεμιναρίου με θέμα
“Digital Marketing Technologies”
Χαιρετισμός Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Αγαπητοί,

Στηρίζοντας το τοπικό επιχειρείν και στοχεύοντας στη μείωση του αποκλεισμού μέσω της απασχόλησης, το Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας και το Cyprus Institute of Marketing (CIM) διοργανώνουν –για έβδομη συνεχή χρονιά– εκπαιδευτικό σεμινάριο το οποίο φέτος επικεντρώνεται στις τεχνολογίες του digital marketing.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με τρόπο που θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις μεθόδους και τα κανάλια του ψηφιακού μάρκετινγκ, με σκοπό να καταρτιστούν και εκπαιδευτούν επαρκώς σε ένα σχετικά νέο αλλά πολλά υποσχόμενο επιχειρηματικό κλάδο.

Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Λευκωσίας έχει προωθήσει στοχευμένες πρωτοβουλίες και δράσεις καθώς και προγράμματα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, τα οποία εστιάζουν κυρίως στους νέους.
Ενδεικτικά αναφέρω τη λειτουργία του Κέντρου Αριστείας στην Έρευνα και την Καινοτομία RISΕ, το οποίο σε συνδυασμό με τη δημιουργία Συνοικίας Δημιουργικών Επιχειρήσεων στην καρδιά της Λευκωσίας, διαμορφώνουν τις προϋποθέσεις απασχόλησης για μεγάλο αριθμό νέων τα επόμενα χρόνια.

Αξιοποιώ την ευκαιρία που μου δίνεται σήμερα, για να αναφερθώ και στο Κυβερνητικό Σχέδιο Χορηγιών για την Ενίσχυση της Επιχειρηματικής Δραστηριότητας, ύψους 700,000 ευρώ,  το οποίο στοχεύει στη προσέλκυση νέων επιχειρήσεων σε επιλεγμένες περιοχές που γειτνιάζουν με την πράσινη γραμμή, καθώς και στην ενθάρρυνση υφιστάμενων επιχειρήσεων να μετακινηθούν στις περιοχές που έχουν επιλεγεί και εντάσσονται στο Σχέδιο.

Εξαιρετικής σημασίας είναι και η προώθηση της λειτουργίας του Solidarity Network Nicosia In Action και του Κέντρου Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Ενίσχυση της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικής Δράσης (ΚΕΕΑΕΔ) ευάλωτων ομάδων τα οποία θα προσφέρουν υπηρεσίες κατάρτισης, υποστήριξης, πληροφόρησης και εκπαίδευσης για την προώθηση της απασχόλησης, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και στήριξης της επιχειρηματικότητας με στόχο την ισότιμη πρόσβαση στις θέσεις εργασίας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω, εκτός από το CIM το οποίο διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε κοινωνικές δράσεις του Δήμου Λευκωσίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, όλους τους άλλους εταίρους που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια: Την Τράπεζα Κύπρου, την KPMG Κύπρου, την Cablenet και την Social Space Academy.

Είναι πεποίθησή μου ότι Πολιτεία, Τοπικές Αρχές, ιδιωτικός τομέα και κοινωνία των πολιτών, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για προώθηση της απασχόλησης, χτυπώντας παράλληλα σωρεία κοινωνικών προβλημάτων.

Η αγαστή και πολύχρονη συνεργασία του Πολυδύναμου Κέντρου του Δήμου Λευκωσίας με το CIM αποτελεί ένα πολύ καλό παράδειγμα των ωφελημάτων που προκύπτουν για την κοινωνία μέσα από την κοινή προσπάθεια των τοπικών Αρχών και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Σας ευχαριστώ
Δήμαρχος Λευκωσίας
2 Σεπτεμβρίου 2020