«Νύχτες Καλοκαιριού 2020»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / «Νύχτες Καλοκαιριού 2020»
Παρ, 18 Σεπ. 2020 11:15
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου: Μουσική εκδήλωση αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη «Οι δρόμοι του Αρχάγγελου»

Η αυλαία για τις «Νύχτες Καλοκαιριού 2020» πέφτει με τη μουσική εκδήλωση αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «Οι δρόμοι του Αρχάγγελου» την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Φανερωμένης από τη χορωδία του Δήμου Λευκωσίας. Στο πιάνο ο Σάββας Σάββα και στο τραγούδι ο Κούλης Θεοδώρου και η Μαρία Θεοδότου. 

Ώρα έναρξης: 8:30μμ.
Είσοδος ελεύθερη.

Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του COVID-19 και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ισχύουν οι πιο κάτω κανονισμοί:

1. Στις εκδηλώσεις μπορούν να παρευρεθούν μόνο όσοι προκρατήσουν θέσεις και εξασφαλίσουν τηλεφωνικώς ΚΩΔΙΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ, τον οποίο πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν στην είσοδο, στον υπεύθυνο της  εκδήλωσης κατά την προσέλευση τους στον χώρο το αργότερο μέχρι τις 20:15. Τηλέφωνο 22797201 (9:00 - 14:00).
2. Η δήλωση ονόματος και αριθμός τηλεφώνου είναι υποχρεωτική στον χώρο της εκδήλωσης για σκοπούς ιχνηλάτησης, εάν χρειαστεί.
3. Οι θεατές πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις όπως ορίζονται στα μέτρα προφύλαξης και προτρέπονται να χρησιμοποιούν μάσκα στις μετακινήσεις τους αλλά δεν υποχρεούνται να τη φοράνε ενώ είναι καθήμενοι. Να αποφεύγονται επίσης οι άσκοπες μετακινήσεις στο χώρο των εκδηλώσεων εκτός και εάν είναι απαραίτητες.
4. Νοείται ότι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα υγιεινής όπως έχουν εξαγγελθεί από το κράτος.
5. Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται βάσει των σημερινών συνθηκών, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν στην πορεία και επομένως αντίστοιχη θα είναι και η αλλαγή πλεύσης σε ό,τι σχεδιάζεται από το Δήμο σε σχέση με την οργάνωση των Καλλιτεχνικών δράσεων.