Εργασίες επιδιόρθωσης του πλακόστρωτου στις οδούς Πενταδακτύλου, Ερμού και Θησέως στην παλιά πόλη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Εργασίες επιδιόρθωσης του πλακόστρωτου στις οδούς Πενταδακτύλου, Ερμού και Θησέως στην παλιά πόλη
Πεμ, 24 Σεπ. 2020 08:40
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του πλακόστρωτου στις οδούς Πενταδακτύλου, Ερμού και Θησέως στην εντός των τειχών πόλη. Οι εργασίες είναι αναγκαίες για την ασφαλή διακίνηση των πεζών και των οχημάτων.

Για το λόγο αυτό η οδός Πενταδακτύλου, από τη συμβολή της με την οδό Τεμπών, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ερμού θα παραμείνει κλειστή. Η οδός Θησέως θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Ιωάννη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πενταδακτύλου. Επίσης η οδός Ερμού θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Πενταδακτύλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αμμοχώστου.

Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να ακολουθεί τις οδηγίες των Τροχονόμων και τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.