Έριξαν αυλαία οι «Νύχτες Καλοκαιριού 2020»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2020) / Έριξαν αυλαία οι «Νύχτες Καλοκαιριού 2020»
Παρ, 25 Σεπ. 2020 14:00
Οι «Νύχτες Καλοκαιριού 2020» έριξαν αυλαία την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου αφήνοντας πίσω τους τις πιο όμορφες αναμνήσεις μέσα από δέκα μουσικές, χορευτικές και θεατρικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο σε πλατείες της Λευκωσίας.
 
Οι εκδηλώσεις έδωσαν την ευκαιρία στους δημότες της πρωτεύουσας και στους επισκέπτες  να αφεθούν στη μαγεία των αστεριών και του φεγγαριού, να περπατήσουν σε γειτονιές και πλατείες και να απολαύσουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές στην πόλη.
 
Οι φετινές νύκτες καλοκαιριού ήταν αλλιώτικες αφού χρειάστηκε η τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Δήμος ακολούθησε πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς προβλήματα.
 
Ο Δήμος Λευκωσίας επιθυμεί να ευχαριστήσει τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και τον κόσμο που αγκάλιασε και αυτή τη χρονιά το θεσμό. Η προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο.