Έναρξη προγράμματος «Ανοικτό Σχολείο 2020-2021» από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και τον

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2020) / Έναρξη προγράμματος «Ανοικτό Σχολείο 2020-2021» από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και τον
Δευ, 28 Σεπ. 2020 09:25
Το  Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και την Σχολική Εφορία Λευκωσίας λειτουργούν για ενδέκατη συνεχή χρονιά τον θεσμό του  «Ανοικτού Σχολείου». Η λειτουργία του «Ανοικτού Σχολείου» είναι πλέον γεγονός με πιο πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και περισσότερα τμήματα. Οι δραστηριότητες θα διεξαχθούν βάση των Περί Λοιμοκαθάρσης διαταγμάτων (καθορισμός μέτρων για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του Κορωνοϊού Covid-19) και τις ισχύουσες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων.

Η έναρξη των δραστηριοτήτων θα είναι στις 2 Νοεμβρίου 2020 και είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν στις 18 Ιουνίου 2021 (συνολική διάρκεια 29 εβδομάδες εξαιρουμένων διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα).

Οι εγγραφές για τους περσινούς συμμετέχοντες θα γίνονται από τις 5 Οκτωβρίου 2020 μέχρι 8 Οκτωβρίου 2020 και για τους νέους συμμετέχοντες από τις 12 Οκτωβρίου 2020 μέχρι 15 Οκτωβρίου 2020.

Η διαδικασία εγγραφής και πληρωμής είναι διαφορετική σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, για αυτό το κοινό προτρέπεται όπως διαβάσει προσεκτικά τα Β1 μέχρι  Β5 στο σημείο «Β. Όροι και κανονισμοί» του Προγράμματος Δραστηριοτήτων. Λόγω της πανδημίας δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις ιδιοχείρως, καθώς επίσης δεν θα γίνονται χρηματικές δοσοληψίες στα μαθήματα. Θα τηρηθεί αυστηρώς η σειρά προτεραιότητας. 

Το κόστος συμμετοχής ανά δραστηριότητα παραμένει στα ίδια επίπεδα όπως και την περασμένη χρονιά, €80 για δραστηριότητες ανήλικων και €100 για δραστηριότητες ενηλίκων. Επίσης, €100 στοιχίζουν οι δραστηριότητες ανηλίκων που αφορούν μουσικά όργανα. 

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί τόσο για το πρόγραμμα όσο και για την διαδικασία εγγραφής από την ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας και τα Facebook pages: Δήμος Λευκωσίας και Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας Official.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας