Ασφαλτόστρωση σε περισσότερες από 70 οδούς στη Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Ασφαλτόστρωση σε περισσότερες από 70 οδούς στη Λευκωσία
Τρι, 29 Σεπ. 2020 14:07
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2020 θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης και τοποθέτησης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος. Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 6.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα από τη μια το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι τις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής.
 
Συγκεκριμένα:
Στην ενορία Καϊμακλίου θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς: Παρθενώνος, Ομήρου, Κέρκυρας, Μαραθώνος, Πεντέλης, Θεσσαλονίκης, Κινύρα, Δάμωνος, Χρ. Τσούντα, Ησαΐου (τμήμα), Μύλωνος, Αρχ. Λεοντίου, Διγενή Ακρίτα, Μεσολογγίου, Δημοφώντος, Χαράλαμπου Καζακαίου, Θεανώς Λιασίδου, Χαρίτων, Τηλεμάχου, Γιάννη Κορομία, Γιαννάκη Παπαδόπουλου, Σπετσών, Φαλήρου και Μαρίας Ιωάννου.
 
Στην ενορία Τρυπιώτη θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς: Ευαγόρου, Ανδρέα Δημητρίου, Πάργας, Μνασιάδου, Νίκου Κρανιδιώτη και Παντελή Κατελάρη
 
Στην ενορία Αγίου Αντωνίου θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς: Φωτεινού Πανά, Αρχέρμου, Α. Λασκαράτου – Προταγώρου (τμήμα), Προδίκου, Βίτωνα, Ξάνθης Ξενιέρου και Αλκαίου.
 
Στην Παλουριώτισσα θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς: Μιχαήλ Παρίδη, Λαπήθου, Άγιου Επίκτητου, Καραβά, Πετράκη Γιάλλουρου, Στέλιου Μαυρομάτη, Πέτρου Κυπριανού, Δημοκρατίας  Παναμά, Μακεδονίας, Γιαννάκη Στεφανίδη, Παναγιώτη Τουμάζου, Γκεόρκι Δημητρώφ (τμήμα), Μπέλαπάις, Τιτάνων, Εστίας, Μελπομένης, Αδμήτου και Καρμίου.
 
Στην ενορία Κωνσταντίνου και Ελένης θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς: Ευαγόρου, Αχιλλέως, Μιχαήλ Γεωργαλλά, Φρειδερίκου Γκαρθία Λόρκα, Μουμπουλίνας (τμήμα), Πειραιώς (τμήμα), Ομήρου, Θράκης, Τομπάζη (τμήμα), Μακεδονίας, Ιωάννη Μεταξά και Μεγάλου Κωνσταντίνου.
 
Στην ενορία Αγίων Ομολογητών θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς: Σκόπα, Αλάσιας (τμήμα), Πολυκράτη, Αχιλλέα Κύρου και Ζιαν Μορέα.  
 
Οι επηρεαζόμενοι ένοικοι θα ενημερώνονται έγκαιρα με επιτόπου ανακοινώσεις πριν την έναρξη των εργασιών και καλούνται να αποφεύγουν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στους πιο πάνω δρόμους καθώς και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.  
 
Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.