Εργασίες επιδιόρθωσης του πλακόστρωτου στις οδούς Τεμπών και Επτανήσου στην παλιά πόλη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2020) / Εργασίες επιδιόρθωσης του πλακόστρωτου στις οδούς Τεμπών και Επτανήσου στην παλιά πόλη
Παρ, 09 Οκτ. 2020 09:55
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του πλακόστρωτου στις οδούς Τεμπών και Επτανήσου στην εντός των τειχών πόλη. Οι εργασίες είναι αναγκαίες για την ασφαλή διακίνηση των πεζών και των οχημάτων.

Για το λόγο αυτό η οδός Τεμπών, από τη συμβολή της με την οδό Πενταδακτύλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Επτανήσου και η οδός Επτανήσου, από τη συμβολή της με την οδό Τεμπών μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Δημαρχίας, θα παραμείνουν κλειστές.

Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να ακολουθεί τις οδηγίες των Τροχονόμων και τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.