Εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος σε Καϊμακλί και Άγιους Ομολογητές το Σαββατοκύριακο 24 & 25

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος σε Καϊμακλί και Άγιους Ομολογητές το Σαββατοκύριακο 24 & 25
Πεμ, 22 Οκτ. 2020 10:18
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι το Σάββατο 24 Οκτωβρίου από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του πλακόστρωτου στην οδό Λαρίσης στο Καϊμακλί. Για το λόγο αυτό η οδός Λαρίσης θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Περικλέους μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του πλακόστρωτου στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.  Για το λόγο αυτό η οδός Αρχ. Μακαρίου Γ’ θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου Α’ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Θ. Ιωάννου.

Οι εργασίες είναι αναγκαίες για την ασφαλή διακίνηση των πεζών και των οχημάτων.

Εργασίες στου Αγ. Ομολογητές
Στο μεταξύ, το Σαββατοκύριακο 24 - 25 Οκτωβρίου 2020 στην ενορία Αγίων Ομολογητών θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Σκοπά, Αλάσιας, Πολυκράτους, Αχιλλέα Κύρου, Ζαν Μορεάς και Αλκαίου. Οι εργασίες θα αρχίσουν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στη μία το μεσημέρι μέχρι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα.

Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να ακολουθεί τις οδηγίες της Αστυνομίας και τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στις περιοχές.