Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Digital Marketing Technologies

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2020) / Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Digital Marketing Technologies
Πεμ, 22 Οκτ. 2020 12:20
Το Cyprus Institute of Marketing, η Social Space Academy, η Cablenet, η  KPMG, η Τράπεζα Κύπρου και το Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας διοργάνωσαν διήμερο σεμινάριο την Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 στο Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας με τίτλο Digital Marketing Technologies. Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης εξήρε την πρωτοβουλία του CIM και της Social Space Academy και ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες τους για την κοινωνική τους προσφορά καθώς και για τη διαχρονική συνεργασία.

Πέραν από το σεμινάριο, διοργανώθηκε διαγωνισμός μέσω παρουσιάσεων που έγιναν την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 στις εγκαταστάσεις του CIM, όπου ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν το πλάνο προώθησης της επιχειρηματικής τους ιδέας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι διαγωνιζόμενοι έλαβαν σχετικά  βραβεία αναλόγως της σειράς κατάταξης μετά την παρουσίαση του πλάνου τους.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν ως εξής:
1. 1η θέση - Έλενα Σέργη - 1 πλήρης υποτροφία για το πρόγραμμα Digital Marketing Professional Diploma από την Social Space Academy.
2. 2η θέση - Παναγιώτα Χριστοδούλου - 50% υποτροφία για οποιοδήποτε πρόγραμμα του CIM και 6 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφορά της Cablenet.
3. 3η θέση - Αναστασία Καλλή - 25% υποτροφία για οποιοδήποτε πρόγραμμα του CIM και 3 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφορά της Cablenet.

Επίσης, παραχωρήθηκε από την Social Space Academy μια επιπλέον υποτροφία 50% για το πρόγραμμα Digital Marketing Professional Diploma, στην Ειρήνη Αρτάκα για την συμμετοχή και την παρουσία της στον διαγωνισμό.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας