Εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος σε Παλλουριώτισσα και Καϊμακλί το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος σε Παλλουριώτισσα και Καϊμακλί το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου
Πεμ, 29 Οκτ. 2020 09:14
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 1η Νοεμβρίου 2020, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Παναγίας (τμήμα), Γρ. Αυξεντίου (τμήμα), Σωκράτους, Ξενοφώντος, Λεωνίδου και Κίμωνος στην Παλουριώτισσα.
 
Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να ακολουθεί τις οδηγίες της αστυνομίας και τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.
 
Εργασίες στο Καϊμακλί
 
Στο μεταξύ, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του πλακόστρωτου στις οδούς Όθωνος και Κιτίου.  Για το λόγο αυτό η οδός Όθωνος θα παραμείνει κλειστή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασιλέως Παύλου και η οδός Κιτίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αρχ. Μακαρίου Γ.
 
Οι εργασίες είναι αναγκαίες για την ασφαλή διακίνηση των πεζών και των οχημάτων.
 
Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να αποφεύγει να σταθμεύει τα αυτοκίνητά του στους πιο πάνω δρόμους.
 
Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στις περιοχές.