Ο Δήμος Λευκωσίας εφαρμόζει τα πρωτόκολλα για προστασία από τον COVID 19

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Ο Δήμος Λευκωσίας εφαρμόζει τα πρωτόκολλα για προστασία από τον COVID 19
Παρ, 06 Νοε. 2020 11:00
Mε αφορμή τα νέα, εξαγγελθέντα από την Κυβέρνηση μέτρα για την προστασία από την πανδημία του COVID 19 αλλά και λόγω της επιδημιολογικής εικόνας που παρουσιάζει ο ιός του κορωνοϊού στη χώρα μας ο Δήμος Λευκωσίας υπενθυμίζει:
 
-  Οι επισκέψεις στο Δημαρχείο θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού και όχι πέραν του ενός ατόμου. Παρακαλούνται οι δημότες να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διευθέτηση ραντεβού.
 
-  Οι επισκέπτες, κατά την είσοδό τους στο Δημαρχείο, θα υποβάλλονται σε έλεγχο θερμομέτρησης. Για σκοπούς ιχνηλάτισης θα πρέπει να δηλώνουν το όνομά τους, τον αριθμό δελτίου ταυτότητας και το τηλέφωνό τους.
 
-  Στους επισκέπτες θα δίνεται κάρτα εισόδου την οποία υποχρεούνται να επιστρέφουν κατά την αναχώρησή τους από το Δημαρχείο.
 
-  Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διακίνηση στα κτίρια του Δημαρχείου καθώς και σε γραφεία με περισσότερα από δύο άτομα.
 
- Το ταμείο του Δήμου λειτουργεί κανονικά – Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00π.μ. μέχρι τις 14:30, με εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό (χρήση μάσκας, αντισηπτικό, αποστάσεις). Πληρωμές μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά https://www.nicosiamunicipality.org.cy
 
Για πληροφορίες σχετικά με αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ή άλλα ερωτήματα που αφορούν Πολεοδομικές και Οικοδομικές Άδειες (πολεοδομικές ζώνες, ρυμοτομίες κτλ) μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση adeies@nicosiamunicipality.org.cy
 
Το κοινό μπορεί επίσης να καλεί στο τηλέφωνο 22797000, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη 22797007, και να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosia.org.cy και το facebook https://www.facebook.com/NicosiaMunicipality/. Επιστολές και αιτήματα μπορεί να αποστέλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση municipality@nicosiamunicipality.org.cy