“Toys with Love 2020 - κανένα παιδάκι χωρίς δώρο!”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / “Toys with Love 2020 - κανένα παιδάκι χωρίς δώρο!”
Δευ, 07 Δεκ. 2020 13:05
Στην είσοδο του Δημαρχείου Λευκωσίας στην οδό Επτανήσου 11 στην παλιά πόλη υπάρχει κουτί στο οποίο θα συλλέγονται παιχνίδια καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα τα οποία θα δοθούν σε παιδιά με λιγότερες ευκαιρίες. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα παιδιά εθελοντές του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Δράσης – Social Policy and Action Organization, καλούν όλους, μικρούς και μεγάλους να προσφέρουν στην παγκύπρια Χριστουγεννιάτικη Εκστρατεία που διοργανώνουν, “TOYS WITH LOVE 2020 - ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ!”.

Ο στόχος της Εκστρατείας είναι η παγκύπρια συλλογή παιχνιδιών (καινούργιων και ελαφρώς μεταχειρισμένων) από πολίτες, κατά τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020, στους χώρους υποδοχής, σε όλους σχεδόν τους Δήμους της Κύπρου, και η προσφορά τους, ως χριστουγεννιάτικα δωράκια, συνοδευόμενα από καρτούλες, σε παιδάκια οικογενειών με λιγότερες ευκαιρίες. H Εκστρατεία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2017 και αποδείχθηκε ένα πολύ όμορφο Έργο. Είχε πραγματικά αγκαλιαστεί από τον κόσμο σε επίπεδο που είχε ξεπεράσει τις προσδοκίες μας με τη διανομή 697 παιχνιδιών, επιπλέον τσάντες, βιβλία και αρκουδάκια.

Η Εκστρατεία διοργανώνεται από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Δράσης – Social Policy and Action Organization, μέσα στα πλαίσια του προγράμματος του KidSocialAct, τελεί υπό την αιγίδα του κκ Γιάννη Γιαννάκη, Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ, και στηρίζει τους Οργανισμούς, Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Παιδικό Χαμόγελο, Παγκύπριος Σύνδεσμος Ομάδα Αγάπης, Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεικών Οικογενειών και Φίλων, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, και Αγκαλιάζω με Αγάπη.

Υποστηρικτές η ACS Courier, η Commercial Insurance, το Katchis Travel και Δήμοι σε όλην την Κύπρο. Χορηγός επικοινωνίας το OMEGA.

Πληροφορίες για την Εκστρατεία TOYS WITH LOVE και περαιτέρω λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες της, στην ιστοσελίδα www.socialpolicyaction.org, στο email info@socialpolicyaction.org και στα τηλέφωνο 22398736 και 97894419.