Μεταφέρονται οι τελευταίες εργασίες στη Λεωφόρο Κέννεντυ στο νότιο πεζοδρόμιο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Μεταφέρονται οι τελευταίες εργασίες στη Λεωφόρο Κέννεντυ στο νότιο πεζοδρόμιο
Πεμ, 10 Δεκ. 2020 10:30
Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 οι κατασκευαστικές εργασίες της Γ’ Φάσης του έργου αναβάθμισης της Λεωφόρου Κέννεντυ στους Άγιους Ομολογητές θα μεταφερθούν στο νότιο πεζοδρόμιο και σε τμήμα της οδού Εσπερίδων. Οι εργασίες της Γ’ και τελευταίας Φάσης αφορούν το τμήμα μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου και Εσπερίδων, συμπεριλαμβανομένου μικρού τμήματος της οδού Εσπερίδων. Οι εργασίες αναμένεται να έχουν διάρκεια 2 ½ εβδομάδων.

Οι υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνεχίσουν να ισχύουν και έχουν ως εξής:

- Στο τμήμα της Λεωφόρου Κέννετυ μεταξύ των οδών Πηγάσου και Εσπερίδων θα είναι επιτρεπτή μόνο η τροχαία κυκλοφορία προς ανατολή (προς Λ. Λεμεσού).
- Η κυκλοφορία προς το δυτικό τμήμα της Λεωφόρου Κέννεντυ (προς Λ. Νίκης) θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Εσπερίδων, Ρήγα Φεραίου, Πήγασου, 25ης Μαρτίου και Θάσου, σύμφωνα με το παρακάτω διάγραμμα.
- Η κυκλοφορία προς τη Λεωφόρο Νίκης θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Εσπερίδων και Ρήγα Φεραίου.

Η κυκλοφορία προς τις παρόδους δε θα διαφοροποιηθεί, ενώ κατάλληλη σήμανση θα τοποθετηθεί σε όσες παρόδους θα καταστούν προσωρινά αδιέξοδοι.

Σχετικό είναι το σχεδιάγραμμα που επισυνάπτεται.

Ο Δήμος Λευκωσίας εκτιμά την κατανόηση των επηρεαζόμενων δημοτών για την προσωρινή ταλαιπωρία.  Επισημαίνεται ότι οι οδηγοί οφείλουν να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας και να επιδεικνύουν προσοχή τόσο στην περιοχή των εκτελούμενων εργασιών, όσο και σε ολόκληρη τη Λεωφόρο Τζον Κέννεντυ η οποία έχει προσωρινά παραδοθεί στην κυκλοφορία με προσωρινή σήμανση και ασφαλτόστρωση.