Ο Άγιος Βασίλης επιβιβάζεται στο Nicosia Santa Bus και κάνει βόλτες στη Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Ο Άγιος Βασίλης επιβιβάζεται στο Nicosia Santa Bus και κάνει βόλτες στη Λευκωσία
Παρ, 18 Δεκ. 2020 13:30
Ο Άγιος Βασίλης του Δήμου Λευκωσίας ετοίμασε το πρόγραμμα του, πήρε τις αποφάσεις του και είναι έτοιμος να κάνει την εμφάνισή του. Όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, ήταν φέτος φρόνιμα, υπάκουα, συνεργάσιμα. Δίνει όμως τα εύσημα στα μικρά παιδάκια τα οποία απέδειξαν πως μπορούν να προσαρμοστούν στις νέες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επέφερε ο κορωνοϊός με υπομονή. Ακόμη και όταν στερούνταν τις βόλτες στο πάρκο, τους φίλους τους, το σχολείο.

Ο Άγιος Βασίλης σκορπά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα με τραγούδια και μουσική κάνοντας βόλτες σε γειτονιές της πόλης, χαιρετώντας όσα πιο πολλά παιδιά (μικρά και μεγάλα) μπορέσει και στέλνοντας τους τις καλύτερες ευχές για ένα όμορφο, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2021.

Καλούμε μικρά και μεγάλα παιδιά να βγουν στο μπαλκόνι, να σταθούν στο παράθυρο ή στην εξώπορτά τους και χαιρετήσουν τον Άγιο Βασίλη.

Μια προσπάθεια για να αντλήσουμε δύναμη, να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και γεμίζουμε την καρδιά μας με αγάπη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας.

Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στο λεωφορείο του και θα χαιρετίσει τα παιδιά:
  • τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου από τις 4:30μ.μ. μέχρι τις 8:30μ.μ. σε δρόμους των ενοριών Καϊμακλίου, Ομορφίτας και Παλουριώτισσας.
  • την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου από τις 4:30μ.μ. μέχρι τις 8:30μ.μ. ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται σε δρόμους των ενοριών Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίου Αντωνίου και Αγίων Ομολογητών
  • την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου από τις 4:30μ.μ. μέχρι τις 8:30μ.μ. θα βρίσκεται σε δρόμους των ενοριών Αγίου Ανδρέα, Τρυπιώτη, στο Εμπορικό Τρίγωνο Μακαρίου Στασικράτους Ευαγόρου και στην εντός των τειχών πόλη.  
  • Την Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου από τις 10π.μ. μέχρι τις 7:00μ.μ. θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
Το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο θα βρίσκεται από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και τις υπόλοιπες μέρες και ώρες στη διαδρομή λ1 όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε για ένα περίπατο. Για τη διαδρομή λ1 μπορείτε να μάθετε πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.nicosiaminibuses.eu

Μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και σίγουρα θα δείτε το λεωφορείο με τα λαμπιόνια του.