Δήμος Λευκωσίας - Μέτρα από το Δήμο Λευκωσίας για προστασία από τον COVID 19

Μέτρα από το Δήμο Λευκωσίας για προστασία από τον COVID 19

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2020) / Μέτρα από το Δήμο Λευκωσίας για προστασία από τον COVID 19
Τετ, 30 Δεκ. 2020 13:25
Εξαιτίας της σημαντικής αύξησης που παρουσιάζουν τα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα, ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι αποφασίστηκαν μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό - Covid 19 μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα:
  • Δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις στο Δημαρχείο και παρακαλούνται οι δημότες να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Πληρωμές τιμολογίων και εξωδίκων μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά στο https://www.nicosiamunicipality.org.cy. Το ταμείο του Δήμου λειτουργεί κανονικά  Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 14:30 μ.μ. - με εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό (χρήση μάσκας, αντισηπτικό, αποστάσεις). Υπενθυμίζουμε ότι το ταμείο θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020.  
Για πληροφορίες σχετικά με αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ή άλλα ερωτήματα που αφορούν Πολεοδομικές και Οικοδομικές Άδειες (πολεοδομικές ζώνες, ρυμοτομίες κτλ) μπορεί  να αποστέλλει μήνυμα στην ηλεκτρονικ διεύθυνση adeies@nicosiamunicipality.org.cy

Για νέες αιτήσεις καλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως τοποθετούν τα έγγραφα σε ειδικό κουτί που βρίσκεται στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου του Δημαρχείου.

Επιστολές, αιτήματα και ενστάσεις που αφορούν το τμήμα Φόρων μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση municipality@nicosiamunicipality.org.cy

Θέματα που αφορούν την Υγειονομική Υπηρεσία μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Vasso.Miltiadous@nicosiamunicipality.org.cy

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες το κοινό μπορεί επίσης να καλεί στο τηλέφωνο 22797000 και στο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη 22797007.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosia.org.cy και στο https://www.facebook.com/NicosiaMunicipality/ μπορεί το κοινό να δει όλες τις ανακοινώσεις. 

Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν οποιεσδήποτε αχρείαστες μετακινήσεις.