Ο Δήμαρχος Λευκωσίας παρέδωσε τα βραβεία στις καλύτερες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Ο Δήμαρχος Λευκωσίας παρέδωσε τα βραβεία στις καλύτερες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες
Πεμ, 31 Δεκ. 2020 14:50
  • Επισκέφτηκε τους πεζόδρομους στην εντός των τειχών πόλη
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης επισκέφτηκε την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 τους πεζόδρομους στην εντός των τειχών Λευκωσίας και παρέδωσε στους βραβευθέντες καταστηματάρχες το βραβείο τους, στο διαγωνισμό για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης αντάλλαξε ευχές με καταστηματάρχες της περιοχής ευχόμενος ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος απ’ αυτόν που φεύγει.

Η πρωτοβουλία του Δήμου Λευκωσίας να προκηρύξει τον διαγωνισμό για την καλύτερη  αγκαλιάστηκε από τους καταστηματάρχες οι οποίοι με υλικά την φαντασία, την δημιουργικότητα και το μεράκι κατάφεραν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι η κριτική επιτροπή κατέληξε στις πιο κάτω βραβεύσεις:
1ο Βραβείο €1.000 - Υφάσματα Α.Π. Μιχαηλίδης Λτδ
2ο Βραβείο €500 - Sipone Textiles - υφάσματα
3ο Βραβείο €250 - Pieto Cafe
4ο Βραβείο €150 - Μουσικών Καφενείο
5ο Βραβείο €50 - 1011 TENELEVENSTORE – αθλητικό κατάστημα
6ο Βραβείο €50 - High Energie κατάστημα γυναικείων ρούχων

Παραχωρήθηκαν παράλληλα δύο επιπλέον βραβεία σε καταστηματάρχες λόγω της εξαιρετικής τους προσπάθειας στο στολισμό της βιτρίνας τους, στους πιο κάτω δρόμους: 
  1. Βραβείο €50 - Ocean Βlue,  οδό Λεύκωνος
  2. Βραβείο €50 - Angelo Kallini Men’s wear, οδό Ρηγαίνης
Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί το κοινό να επισκεφτεί τους πεζόδρομους για μια χριστουγεννιάτικη εμπειρία σε ανοικτό χώρο, να δει από κοντά τις βιτρίνες των καταστημάτων, να κάνει τα ψώνια του και να απολαύσει όλες τις χρήσεις που προσφέρει η περιοχή.

Ο Δήμος ευχαριστεί τέλος όλους τους καταστηματάρχες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Η προσπάθεια όλων είναι εξαιρετική.