Ολοκληρώνεται το έργο της ανάπλασης της Λεωφόρου Κέννεντυ στους Αγίους Ομολογητές με την ασφαλτόστρω

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Ολοκληρώνεται το έργο της ανάπλασης της Λεωφόρου Κέννεντυ στους Αγίους Ομολογητές με την ασφαλτόστρω
Τρι, 05 Ιαν. 2021 13:20
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι το έργο ανάπλασης της Λεωφόρου Κέννεντυ ολοκληρώνεται με τις εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 9 με 10 Ιανουαρίου 2021.

Για το σκοπό αυτό, από το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6.00π.μ. μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και ώρα 6.00π.μ., η Λεωφόρος Κέννεντυ στους Αγίους Ομολογητές θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση, από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Νίκης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Στασίνου, για την εκτέλεση εργασιών ανακατασκευής του οδοστρώματος.
  • Η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται, με κατάλληλη σήμανση εκτροπών, δια μέσου παρακείμενων οδών ως εξής:
  • Από Λεωφόρο Νίκης προς Λεωφόρο Λεμεσού:  Η τροχαία κίνηση θα γίνεται μέσω των οδών Ρήγα Φεραίου, Εσπερίδων, Αρμενίας, Ιφιγενείας, Στασίνου.
  • Από Λεωφόρο Λεμεσού προς Λεωφόρο Νίκης:  Η τροχαία κίνηση θα γίνεται μέσω των οδών Στασίνου, Ιφιγενείας, Αρμενίας.
Η πρόσβαση στις παρόδους της Λεωφόρου Κέννεντυ θα πραγματοποιείται με παροχή προσωρινής αμφίδρομης κίνησης σε όλες τις παρόδους, σύμφωνα με την προσωρινή σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό.

Ο δρόμος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στις 6.00π.μ. της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου 2021 με προσωρινή οριζόντια σήμανση. Καλούνται οι οδηγοί κατά την εκτέλεση των εργασιών και μέχρι την τοποθέτηση της μόνιμης οριζόντιας σήμανσης (διαγραμμίσεις οδοστρώματος) να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.