Εργασίες σήμανσης στη Λεωφόρο Κέννεντυ και στην οδό Εσπερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Εργασίες σήμανσης στη Λεωφόρο Κέννεντυ και στην οδό Εσπερίδων
Τετ, 20 Ιαν. 2021 11:50
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 7:00μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες για τη μόνιμη οριζόντια σήμανση επί του οδοστρώματος της Λεωφόρου Κέννεντυ και των κόλπων στάθμευσης της οδού Εσπερίδων, στους Αγίους Ομολογητές.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η Λεωφόρος Κέννεντυ θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Νίκης μέχρι τη συμβολή με την οδό Στασίνου για την τροχαία κίνηση.

Η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται, με κατάλληλη σήμανση, δια μέσου παρακείμενων οδών ως εξής:
  • Από Λεωφόρο Νίκης προς Λεωφόρο Λεμεσού: Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Ρήγα Φεραίου, Εσπερίδων, Αρμενίας, Ιφιγενείας, Στασίνου.
  • Από Λεωφόρο Λεμεσού προς Λεωφόρο Νίκης: Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Στασίνου, Ιφιγενείας, Αρμενίας.
Η πρόσβαση στις παρόδους της Λεωφόρου Κέννεντυ θα πραγματοποιείται με παροχή προσωρινής αμφίδρομης κίνησης σε όλες τις παρόδους, σύμφωνα με την προσωρινή σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό.

Καλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις της Τροχαίας.