Nicosia Pop Up 2020

Πεμ, 18 Φεβ. 2021 15:07
Ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με το NiMAC [Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη] διοργανώνουν το Nicosia Pop Up 2020, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 25 Φεβρουαρίου και 14 Μαρτίου 2021 στο Θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ.

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα επιδημιολογική εικόνα του Covid-19 και τα σχετικά πρωτόκολλα, φέτος επελέγησαν μόνο προτάσεις που αφορούν στις Παραστατικές Τέχνες και τα Εικαστικά. Νέοι δημιουργοί και περφόρµερς θα παρουσιάσουν τις δημιουργικές ιδέες τους στο κοινό της Λευκωσίας και της Κύπρου γενικότερα.

Στον χώρο διεξαγωγής των παραστάσεων θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα σχετικά πρωτόκολλα υγείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και για την προστασία των συμμετεχόντων και του κοινού.

Μπορείτε να αναζητήσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Nicosia Pop Up 2020 στην ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosia.org.cy], στην ιστοσελίδα του NiMAC [www.nimac.org.cy] και στο Facebook του Nicosia Pop Up 2020 [https://www.facebook.com/nicosiapopup2020].

Το Nicosia Pop Up 2020 διοργανώνεται από τον Δήμο Λευκωσίας και το NiMAC [Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη] με χορηγό την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας και με τη στήριξη του Άλφα Κύπρου.

Το Pop Up 2020 ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο. Ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αποτροπή και την εξάπλωση του κορωνοϊού.


Χορηγός:                         Με τη στήριξη:

Photo1.JPG