Δήμος Λευκωσίας - Δίνεται στην κυκλοφορία η οδός Ρηγαίνης

Δίνεται στην κυκλοφορία η οδός Ρηγαίνης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2021) / Δίνεται στην κυκλοφορία η οδός Ρηγαίνης
Τετ, 24 Φεβ. 2021 16:23
  • Άρχισαν οι εργασίες στην οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου
Με πιο πλατιά πεζοδρόμια, ισόπεδα με το δρόμο, και νέο οδόστρωμα δίνεται την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, το μεσημέρι στην κυκλοφορία η οδός Ρηγαίνης.

Το έργο αναβάθμισης της οδού Ρηγαίνης, που έχει ως βασικό στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και την άνετη και ασφαλή διακίνηση των επισκεπτών στα καταστήματα της οδού, παραδίδεται εντός χρονοδιαγραμμάτων.

Στο πλαίσιο των εργασιών στην οδό Ρηγαίνης, εγκαταστάθηκε υπόγειο δίκτυο οπτικών ινών για υποστήριξη των συστημάτων έξυπνης πόλης και αναβαθμίστηκε το σύστημα συλλογής όμβριων υδάτων.

Κλειστή η οδός Β. Βουλγαροκτόνου

Οι εργασίες εκτέλεσης του έργου μεταφέρονται στην οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου η οποία από την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021, είναι κλειστή για τα τροχαία οχήματα, από τη συμβολή της με την οδό Ρηγαίνης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αρσινόης. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν 4 βδομάδες.

Για διευκόλυνση της κυκλοφορίας δίνεται προσωρινή διέλευση των οχημάτων στο τμήμα της οδού Β. Βουλγαροκτόνου, από την οδό Αρσινόης μέχρι την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το συγκεκριμένο τμήμα θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα της οδού Β. Βουλγαροκτόνου, από την οδό Ρηγαίνης μέχρι την οδό Αρσινόης.

Ως εκ τούτου προτείνεται η ακόλουθη παράκαμψη με κατεύθυνση την παλιά πόλη: από  Πλατεία Σολωμού προς Ρηγαίνης - Αρσινόης - Βασιλέως Βουλγαροκτόνου.

Αντίστοιχα, από τη δυτική πλευρά (Πύλη Πάφου) τα οχήματα προτείνεται όπως ακολουθούν την πορεία Ρηγαίνης - Αρσινόης - Βασιλέως Βουλγαροκτόνου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.