Δήμος Λευκωσίας - Ο Δήμος Λευκωσίας εφαρμόζει τη νομοθεσία για εμπλουτισμό των δημοσιών κτηρίων με έργα Τέχνης

Ο Δήμος Λευκωσίας εφαρμόζει τη νομοθεσία για εμπλουτισμό των δημοσιών κτηρίων με έργα Τέχνης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2021) / Ο Δήμος Λευκωσίας εφαρμόζει τη νομοθεσία για εμπλουτισμό των δημοσιών κτηρίων με έργα Τέχνης
Τετ, 31 Μαρ. 2021 10:18
-  Στα σκαριά η προκήρυξη δύο διαγωνισμών

Στην διαδικασία ετοιμασίας των όρων για την προκήρυξη δύο διαγωνισμών σε σχέση με την εφαρμογή του Περί Ελάχιστου Υποχρεωτικού Ποσοστού εμπλουτισμού των Δημοσίων Κτηρίων με έργα τέχνης Νόμος του 2009, βρίσκεται η αρμόδια Επιτροπή του Δήμου.

Η εν λόγω Επιτροπή, αφού μελέτησε ενδελεχώς το όλο θέμα, αποφάσισε όπως ο πρώτος διαγωνισμός αφορά στον εμπλουτισμό του Δημοτικού Μεγάρου με έργο τέχνης. Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά στον εμπλουτισμό του Δημοτικού Θεάτρου με έργο τέχνης.

Η Επιτροπή απαρτίζεται από τους κ.κ. Γιάννη Τουμαζή Πρόεδρο,  Έλενα Στυλιανού, Κατίνα Κώστα και Κωνσταντίνο Ταλιώτη. Παράλληλα συμμετέχουν οι Αρχιτέκτονες των έργων κ. Κωνσταντίνος Μαραθεύτης για το Δημοτικό Θέατρο και κ. Dickon Irwin για το Δημοτικό Μέγαρο.

Οι διαγωνισμοί εκτιμάται ότι θα προκηρυχθούν εντός Απριλίου με σχετικές ανακοινώσεις στον Τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας.