Θεσμικό Πλαίσιο Κοινωνικών Επιχειρήσεων - ΔΩΡΕΑΝ Διαδικτυακό Σεμινάριο και Σύμβ. Επιχειρηματικότητας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Θεσμικό Πλαίσιο Κοινωνικών Επιχειρήσεων - ΔΩΡΕΑΝ Διαδικτυακό Σεμινάριο και Σύμβ. Επιχειρηματικότητας
Τετ, 12 Μαϊ. 2021 09:37
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας με την επιστημονική υποστήριξη του εκπαιδευτικού και εξεταστικού κέντρου του Πανεπιστημίου Frederick στο πλαίσιο του έργου “Solidarity Network Nicosia in Action-NicInAct” διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ διήμερο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Ο περί κοινωνικών επιχειρήσεων νόμος του 2020 και οι μελλοντικές προοπτικές στην Κύπρο» στις 18 και 19 Μαΐου 2021, 09:00-13:30.

Η νομοθεσία για τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις ψηφίστηκε τον Δεκέμβριο του 2020. Με την ψήφιση του αναμένεται ότι θα υπάρξουν πολλές νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη κοινωνικών επιχειρήσεων. To συγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο δίνει έμφαση στην εκπαίδευση και μεταφορά γνώσεων προς τους καταρτιζόμενους σε μια σειρά από σύγχρονα θέματα που αφορούν στην κοινωνική οικονομία και στις κοινωνικές επιχειρήσεις όπως: επεξήγηση νομοθεσίας κοινωνικών επιχειρήσεων, μοντέλα κοινωνικών επιχειρήσεων, επιχειρησιακός σχεδιασμός, παράγοντες επιτυχίας και κυριότερες προκλήσεις, καλές πρακτικές στην ΕΕ.

Η κατάρτιση απευθύνεται σε γενικό πληθυσμό που ενδιαφέρεται για τις κοινωνικές επιχειρήσεις. Επιπλέον, κρίνεται κατάλληλο για επαγγελματίες κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, κοινωνικούς επιστήμονες, επαγγελματίες που εργάζονται με διάφορες ευάλωτες ομάδες πληθυσμού όπως και διευθυντές των παραπάνω οργανώσεων και οργανισμών. Παράλληλα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να διευθετήσει ΔΩΡΕΑΝ ατομικό ραντεβού με τη σύμβουλο επιχειρηματικότητας του έργου.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό της Νορβηγίας (Norway Grants) (85%) και από την Κυπριακή Δημοκρατία (15%) στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2014-2021.Τo έργο υλοποιείται από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 22797870/850 ή μέσω mail: polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy. Για εγγραφές παρακαλώ ακολουθείστε το σύνδεσμο Meeting Registration - Zoom.
                                  
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας