Δήμος Λευκωσίας - H οδός Διογένους στην παλιά πόλη θα παραμείνει κλειστή στις 9 Ιουνίου 2021

H οδός Διογένους στην παλιά πόλη θα παραμείνει κλειστή στις 9 Ιουνίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2021) / H οδός Διογένους στην παλιά πόλη θα παραμείνει κλειστή στις 9 Ιουνίου 2021
Δευ, 07 Ιουν. 2021 14:20
Στο πλαίσιο των εργασιών για την ολοκλήρωση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου και Εκδηλώσεων του Δήμου Λευκωσίας την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 η ώρα 6:00π.μ. μέχρι τις 16:00 η οδός Διογένους, στην εντός των τειχών πόλη, θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα.

Ισχύουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

* Για τη διακίνηση από δυτικά προς ανατολικά της παλιάς πόλης, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται από την οδό Λεύκωνος - Τρικούπη - Διονύσου - Πλ. Δημαρχίας και Παλιάς Ηλεκτρικής με κατεύθυνση την οδό Πενταδακτύλου. Αντίστοιχα, με κατεύθυνση προς την οδό Ισαακίου Κομνηνού, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται από την οδό Λεύκωνος - Αισχύλου - Αγίου Σάββα - Τρικούπη - Πλ. Τυλληρίας - Πειραιώς.

* Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς οδό Ισαακίου Κομνηνού, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται μέσω των οδών Τρικούπη - Πλ. Τυλληρίας - Πειραιώς - Ισαακίου Κομνηνού.

* Για τη διακίνηση από την Πύλη Αμμοχώστου προς την οδό Τρικούπη θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: οδός Νικηφόρου Φωκά - οδός Αγίου Αντωνίου - οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Τυλληρίας.

* Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς την Πύλη  Αμμοχώστου θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: Οδός Τυλληρίας - οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός  Ζήνωνος Κιτιέως - οδός Αδαμάντιου Κοραή - οδός Νικηφόρου Φωκά.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.