Ολοκληρώνεται το έργο της αναβάθμισης της Λεωφόρου Λάρνακος με την ασφαλτόστρωσή της

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Ολοκληρώνεται το έργο της αναβάθμισης της Λεωφόρου Λάρνακος με την ασφαλτόστρωσή της
Τρι, 08 Ιουν. 2021 10:06
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι το έργο αναβάθμισης της Λεωφόρου Λάρνακος ολοκληρώνεται με τις εργασίες κατασκευής του οδοστρώματος, που θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 11 Ιουνίου 2021.

Για το σκοπό αυτό, από την Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 20.00 μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουνίου και ώρα 5.00π.μ. η Λεωφόρος Λάρνακος, μεταξύ των Λεωφόρων Σαλαμίνος και Διγενή Ακρίτα, θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση, για την εκτέλεση των εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Σαλαμίνος προς τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα θα εκτρέπεται δια μέσου των οδών Σόλωνος Μιχαηλίδη και Μάρκου Δράκου, σύμφωνα με την επί τόπου σήμανση εκτροπών.

Η τροχαία κίνηση από τις Λεωφόρους Λάρνακος και Διγενή Ακρίτα προς τη Λεωφόρο Σαλαμίνος θα εκτρέπεται ομοίως δια μέσου των οδών Μάρκου Δράκου και Σόλωνος Μιχαηλίδη, σύμφωνα με την επί τόπου σήμανση.

Ο δρόμος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στις 5.00π.μ. της Παρασκευής 11 Ιουνίου 2021 με προσωρινή οριζόντια σήμανση.

Καλούνται οι οδηγοί κατά την εκτέλεση των εργασιών και μέχρι την τοποθέτηση της μόνιμης σήμανσης να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.