Εκστρατεία ενημέρωσης από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και το προληπτικό πρόγραμμα «ΕΞΕΛΙ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Εκστρατεία ενημέρωσης από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και το προληπτικό πρόγραμμα «ΕΞΕΛΙ
Τετ, 23 Ιουν. 2021 13:05
Η Δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Solidarity Network Nicosia in Action-NicInAct».

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του έργου «Solidarity Network Nicosia in Action-NicInAct» και σε συνεργασία με το προληπτικό πρόγραμμα «ΕΞΕΛΙΞΙΣ» της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας υλοποιούν ενημερωτική εκστρατεία κατά των ουσιών εξάρτησης, εν όψη της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των ναρκωτικών.

Οι δράσεις ενημέρωσης και διαφώτισης θα πραγματοποιηθούν από τις 22 - 27 Ιουνίου 2021, κατά τις ώρες 18:00 - 22:00, στην κύρια είσοδο του Ιερού Ναού της Φανερωμένης. Στην εκστρατεία θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό και παράλληλα θα πραγματοποιείται σχετική προφορική ενημέρωση με στόχο την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση του κοινού σε θέματα εξαρτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 22797870/850 ή μέσω mail: polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy 

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό της Νορβηγίας (Norway Grants) (85%) και από την Κυπριακή Δημοκρατία (15%) στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2014-2021.

Το έργο υλοποιείται από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας